NYÅRSAFTON

Hallå eller? :D har typ inte kunnat sova inatt alls,tror att jag hade feber hela natten..iaf duschade så fort jag kom upp ur sängen,sen när jag skulle gå till mitt rum så föll jag bara ihop,vet i fan vare va kanske lågt blodtryck eller nått men mår iaf lite bättre nu:) pappa kom och lämnade nyårspaket och sen åkte vi och köpte raketer,wiihooo:D iz kommer till mig nån gång runt två tre och vet i fan när fia och lina kommer. blir nog inget bloggande mer idag men ni får ha ett jättebra nyår,puss och kram!

lite smått failad bild men whatever.

NYÅR THE BEST :D

ALLT TILL NYÅR ÄR FIXAT OCH SNACKA OM ATT JAG ÄR GLAD!!!!!!!!!!!!!!!!!
det kommer bli så jävla fucking bäst!

Oslagbar

jag har gjort exakt samma fel som du har,så nu finns det längre ingen mening att döma dig för det du gjorde,jag är ett svin lika mycket jag isånnfall..förlåt mig för hur jag betedde mig emot dig,det var fel av mig.

fi1

Hellu folket!:) sitter hos fia nu, vi ska la fixa oss och lite sen in till kalmar och jag åker då vidare till lilla måset. igår blev det mest film för oss och bara ha det bra med den bästa! vet i fan vad jag ska göra idag men måste iaf fixa lite till nyår och så,vi hörs lite senare pussen=)

sötnosen! :D

den sista gången som jag kallar dig för älskling

Hej älskling, dethär inlägget är ett tack och ett förlåt till dig för den tiden jag fick med dig.

tre månader,dom går fortare än vad man kan tro.. jovisst tre månader låter inte allt för mycket men när det är som underbarast i livet känns det som en evighet som aldrig tar slut. jag ska inte berätta allt från början hur allt blev som det blev och så vidare,jag vill mest bara visa min kärlek till dig på ett så bra sätt jag kan. det är svårt att tro att man kan bli så kär som jag blev i dig,någon som jag inte ens visste existerade för ett halvår sedan var man nu störtkär i,helt otroligt..

när allting väl tar slut,som allting en gång gör..ja då först fattar man hur mycket det betyder för en. om jag ska vara helt ärlig så trodde jag aldrig att jag skulle kunna gråta över dig,och jag visste heller aldrig riktigt varför men jag trodde bara inte det men där hade jag minsann fel.. att gråta så mycket över dig det trodde jag aldrig att jag skulle göra,då kändes allting så otoligt meningslöst. jag kan fortfarande inte hitta en mening i det hela,det känns värdelöst på något vis,vad man än gör så räcker det lixom inte till.

jag vill tacka dig för den tiden jag fick vara i din närhet och för den tiden jag fick kalla dig för min. jag kommer aldrig sluta tänka på dig och allt som vi har gått igenom tillsammans,jag vet att man bara ska försöka gå vidare och inte blicka bakåt,leva i nuet men det är svårt när det alltid är något som tar emot. jag kommer aldrig hitta något vackrare att vila ögonen på än din oslagbara utstrålning. förlåt om jag någon gång gjort dig illa,för jag vet att du också har gråtit dig till söms för allt som har hänt,men det är över nu..ja älskling det är över nu. ingen behöver längre lida för någon annans ord.

som jag har sagt innan så skulle jag inte klara mig om du lämnade mig,men jo jag överlever det vet jag men det kommer inte bli lätt,inget kommer bli lätt utan dig för du var min dragningskraft till det mesta. varje gång jag inte kände för att gå upp på morgonen så tänkte jag på dig,jag tänkte att du skulle finnas där i min dag och rädda mig från det tråkiga och det jobbiga,du skulle skina upp för mig som du alltid gör. nu kan jag inte längre tänka att du finns där för mig,nu får jag istället försöka överleva dagen utan dig,och kämpa för att orka med att du finns i min närhet för det kommer nog vara det svåraste,att se dig och din blick,ditt leende men veta att det inte längre är som det en gång var. jag kan inte gå fram till dig och krama om dig som förr,inte kyssa dig på munnen för snart är det nog någon annan som tar den platsen istället för mig..

att älska någon och att vara kär,det är en obeskrivlig känsla men med dig var det den undarbara verkligheten.

hoho

Tjatja hejhej. bellen sov här i förrgåt natt,guttans! hon åkte hem igår vid typ sex sen smsade emma mig och frågade om jag ville sova hos henne och det ville jag ju så så fick det bli. vi var först nere i hamnen och kollade på fyrverkeri med martin och fredde :) drog hem till mig och hämtade saker sen hem till emma,vi kollade film och lite. tack för tha day and night emmsi :D<3 tar fem över åtta bussen till fia nu snart,fett härligt för jag har saknat min tjejja! vi hörs om nån dag,kram & puss på er.

DAGENS HISS
min fieli

DAGENS DISS
att bellen inte ska vara med mig och iz på nyår:(

bellen is here!

Tjahej bloggen! jag skiter i att skriva om julen,inte så kul ändå den vatt bra iaf och kommer bilder med när jag får tillbaka min systemkamera:) sov hos sara från fredag till lördag exakt som förra året ye! vi sjöng singstar och lite,hade massa kul med snake game med haha :D åkte till kalmar med mamma på lördagen,köpte två tröjor och en kofta,rengöringsgrejs med. sara var också i kalmar med sina föräldrar så då tänkte vi att vi kunde se avatar tillsammans och det gjorde vi med,kan bara säga att det var den bästa filmen på länge mycket värt oh se! idag är bellen här och det är skoj tycker lisa,pussen :D  

tidsfördriv

SÄG EN PERSON


.. som du älskar av hela ditt hjärta - storasyster
.. som du skulle offra livet för - ..
.. som är den smartaste du känner - frida eriksson
.. som alltid får dig på strålande humör - fiiiiiiiiiiiiiiiiia
.. som får dig att le när allt känns tungt - sara
.. som är den omtänksamaste du vet - jojo
.. som är en bitch - ..
.. som är en fjortis - finns många sådana
.. som är en föredetta bästa vän - jojoälskling..
.. som är snygg - AS
.. som är osmart - isabel!!!!!!! :D
.. som är en riktig vän - iz där mä då :D
.. som är din älskling - bellen(L)(L)(L)(L)(L)
.. som är den galnaste du vet - lina!
.. som är den konstigaste du känner - alexander
.. som är underbar - oscar gustavsson
.. som är dum - alexander för tillfället-.-
.. som du kan prata med om allt - sz
.. som är din barndomsvän - sanna axelsson
.. som du saknar - min finaste
.. som betyder mest - ..
.. som du har spenderat mest tid med - sofie M svensson,sara zoric & sanna axelsson
.. som du var dum imot när du var mindre - jag var inte dum,det var alla andra som var dumma mot lisa:(
.. som du tycker är snäll  - finns många
.. som du har sportat med - många.
.. som du skulle vilja krama just nu - älskling
.. som du inte har träffat på länge - bastian
.. som du vet saknar dig - ingen?
.. som du träffade idag - hela familjen
.. som du tycker är söt - louise k
.. som du ska träffa när du gjort klart den här listan - bellen :D

hih

Jag vet att jag inte har skrivit något här på dom senaste dagarna,men det har varit jul wtf?o:
aja,kommer iaf fortsätta skriva från och med imorgon,men bara om jag får kommentarer!:@:D
här får ni en snepe bild med bara för att jag har långt och fint hår där.....:(

den som inte ser att håret är långt där är bara lite blind;)

julgodis

Mami och jag har gjort julgodis :$ erkänn att ni blir ganska så sugna?











tack fia för julklapparna,du är toppenbäst!♥

mina julklappar,undra vad det kan va i dom?

min syster är väl alldeles för gullig?:$


julafton imorgon wtf

Tjahej bloggen,imorgon är det julafton och jag är inte pepp alls:( aja,sara och jag var ju somsagt i kalmar igår vi köpte julklappar och så. jag blev ganska nöjd med mina köp. blev en fucking såskanna till mamma,tröjor till pappa och typ parfym och mjukkräm till hedvig,till mig själv blev det ett linne med paljetter som jag ska ha på julafton och nyår,även ett rosa linne och en bh. kanske kommer bilder på det sen. bussen hem var riktigt jävla seg! det tog en timma och tio minuter fast det egentligen bara skulle ta 50 minuter-.- tack för dagen iaf sara,din och min humor är sjukt underbar,jag älskar dig! fia kom till mig runt åtta halv nio igår,vi gick ovh köpte godis sen kolla film(y) jag däckade,jo det kan jag hålla med om men nu idag så är et fia som sover och klockan är sisådär 13.18 o: hehe,vet inte vad som händer idag? ha det så bra iaf så kanske jag uppdaterar mer sen puss!

DAGENS HISS
duschen,den är mitt allt(L)(L)(L)(L)(L)

DAGENS DISS
kom inte på någon sån :)

hej

hejsansvejsan bloggen:) jag är hos sara nu och ska sova här inatt,har varit här hela dagen typ. vi har vairt med filip och marcus med,inte gjort allt för mycket men iaf. imorgon blir det kalmar för mig och sara,köpa julklappar och så=) puss&kram

vi är bäst,OKEJ!

palla kvällen o:

HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEY! va ju somsagt hos fia igår med girlsen. vi åt iallafall för mycket godis så alla vet! och nej jag orkar inte skriva vad vi gjorde,ehehehhehehehehheh
jag har trååååååååååååååååkigt nu och är lite smått konstig,heeeeeeeeejdåååååååååå

.

Você, mantenha suas mãos longe, porque ele ainda é meu.

coolt

NU SKA JAG GÅ OCH ÄTA MAT,busigwt åhhhhhhhh jag vet!

fett             coola                   bilder
  

rubrik

Jag tror det blir sängen för mig nu så jag får skriva om this day imorgon istället,pussssssshajj!

: )










lisa(L)snö!

Tjahej. har varit hemma hela dagen,fett förkyld och ont i kroppen som sagt. kände att jag mådde mycket bättre vid typ 12 så iz kom till mig efter skolan. va har slagit in paket och tagit kort. nu har jag precis gjort klar min nya header,blev inte så bra men aja. pussen

DADEGNS HISS
snön lätt!

DAGENS DISS
att jag har varit sjuk hela dagen och missade julkabaren i skolan:(

just love it

You with the sad eyes
Don't be discouraged
Oh I realize
It's hard to take courage
In a world full of people
You can lose sight of it all
And the darkness inside you
Can make you feel so small

But I see your true colors
Shining through
I see your true colors
And that's why I love you
So don't be afraid to let them show
Your true colors
True colors are beautiful,
Like a rainbow

Show me a smile then,
Don't be unhappy, can't remember
When I last saw you laughing
If this world makes you crazy
And you've taken all you can bear
You call me up
Because you know I'll be there

And I'll see your true colors
Shining through
I see your true colors
And that's why I love you
So don't be afraid to let them show
Your true colors
True colors are beautiful,
Like a rainbow

bad day

Hej. denna dagen har varit den värsta på långe I think.. jag har mått dåligt hela dagen,ont i kroppen och fett förkyld. jag visste att jag inte skulle gå till skolan på morgonen,men det gjorde jag ändå.. aja iaf,la mig i soffan när jag kom hem och somnade ganska kvickt,har inte gått upp förrens nu.. äh vafan dålig dag that's all I have to say.

DAGENS HISS
ingenting,denna dagen har fan ingen hiss..

DAGENS DISS
hela dagen får en fet jävla diss!

meningslöst inlägg

jag orkar inte skriva något idag,jag finnas på msn om det är något istället.

glöggen förfan

Tjahejhejhej. Skoladagen har väl inte varit den bästa precis men resten av dagen har varit bra(y) Blev fia efter skolan. Vi käkade kakor hemma hos mig sen åkte vi med fias pappa hem till henne. Fia ändrade om sitt rum och om jag ska vara helt ärlig så blev det riktigt snyggt! jag hjälpte till lite med :$ tog bort hårsprayen från hennes alla speglar,heheh... Blev tven sen och nu har jag bara hunnit städa lite i mitt rum för snart blir det sängen för min del,puss&kram!

DAGENS HISS
min tomteluva på datorn,den är fin:$

DAGENS DISS
syslöjd för jag blir alltid så jävla obekväm i läget på denna jävla lektion,vet inte varför kanske kan vara luften eller nått aja hursomhelst diss på syslöjd!

tomten

Tjahej,ja det är min nya hälsningsfras i telefonen iallfall! har precis kommit in efter att varit ute med fia:) vi har kollat på lucia i kyrkan som bara höll på typ en halvtimme men ändå vare mycket fint! nu blire väl kolla klart på min nya favvo serie playa del sol sen kolla på solstorm som börjar klockan nio på kanal fyra,puss och ha det bra för det har jag♥

DADENS HISS
jultomtar för att dom är så söta!

DAGENS DISS
att julen snart är här men jag har fortfarande ingen julskänsla..

jag klarar inte mer

 ssystersflicka  23 nov, 21:27
asså jag vet inte vad jag ska säga mer än att du betyder allt för mig , och att jag älskar dig . du betyder så sjukt mkt! du är liksom min syster . till dig kan jag säga allt och jag vet att det alltid kommer stanna mellan oss. du betyder allt . vi har så många minnen tillsammans . både roliga och tråkiga . och liksom ingen kan någonsin slå oss och våran humor . denär fan bäst!jag vet inte vad jag ska säga . du är min syster . föralltid kommer det vara du och jag . aldrig någonsin kommer jag släppa taget om dig , älskling . du betyder allt .jag skulle kunna dö för dig , för du är så underbar! det är du som får mig att skratta . du vet ju ''då'' när jag grät , du fick mig att börja skratta , liksom då jag grät som mest . hur bra är inte det ? och det var ju mitt i natten med x'DD du kan få mig på glatt humör natt och dag , alltid! när du är i min närhet blir jag lycklig . för utan dig klarar jag mig inte . skulle du försvinna från mig , skulle jag inte längre leva . du är min livskraft och så mkt mkt mera . du är allt för mig och utan dig kan jag inte leva . jag kommer ihåg i våras vid gungan , asså fyfan ! den dagen kommer jag aldrig glömma . vi skrattade somfan! den dagen <3 - ullared också ett underbart minne (y) så mkt har jag aldrig skrattat :'D ahdu , det jag försöker komma fram till är att jag älskar dig , jag älskar dig mer än allt ' <33333333333333333
 

- syster , vet du ?
jag älskar dig , mer än livet' <3

jag älskar dig syster och jag trivs med dig på hög nivååå ' <3

              fuckingzoric tor 27 nov 2008, 21:43
du får inte dö , för då dör jag med . allt för dig syster <333333333

              fuckingzoric
tor 27 nov 2008, 21:44
du är min luft! <3
syster det är dig jag lever för .

              fuckingzoric fre 28 nov 2008, 22:45
jag älskar dig över allt annat , och bilden är inte att leka med ^__^ <3

              fuckingzoric lör 29 nov 2008, 11:47
jag älskar dig! <333333333333
alltid vi , lova det ? <3

              fuckingzoric ons 3 dec 2008, 19:59
hahahhahaha, du är bäst älskling. du betyder allt för mig, som sagt du är verkligen min luft! utan dig kan jag inte leva. det är du som får mig att skratta och le, när jag mår dåligt finns du alltid där för mig . jag älskar dig mer än något annat!<3
             
              fuckingzoric fre 12 dec 2008, 19:59
<3
<3
<3
<3
<3
<3
<3

älskardig mest ,.<3
              fuckingzoric lör 13 dec 2008, 00:33
höm ... ?
jag tycker att du ska få G för du är väldigt småsöt , sen tycker jag att du ska få G+ , för du är min gullunge ;) sen kan du ju få VG, för varje gång jag ser dig säger jag wow , hej på dig :D VG+ skulle inte skada någon , min lilla heting ;D MVG ; Grrrrr , på dig syster :)))))) MVG+ du är hetast av alla :D<33333333333333333333333
hahaha , jag älskar dig syster!


              fuckingzoric sön 11 jan , 12:07
syster, skärp dig.
inget är försvunnet, det finns inget svart hål . det finns bara vita . haha . nejmen allvarligt nudå ... hälften vågat, hälften vunnet . det finns alltid saker som man kan hoppas på ... tyvärr så kan man inte få allt man pekar på & allt man önskar sig, men det får man leva med . du har inte hittat allt det fina i livet . jag finns här för dig natt&dag syster ... det vet du! det är bara komma till mig om du har problem med något . jag försöker bara hjälpa dig . det är inte meningslöst att leva! så känner jag också ibland ... men det är inte det . se allt från den ljusa sidan ... så kommer allt att ordna sig . för jag älskar dig av hela mitt hjärta & det menar jag verkligen . bästavän ... lämnar du mig, blir det inget kvar av mig ... jag älskar dig mer än allt, tro på mina ord . <3

              fuckingzoric sön 11 jan , 20:28
syster ..
jag förstår inte hur han kunde gör så .
du är en underbar människa .
du älskade verkligen honom & brydde
dig om honom . men jag fattar inte
varför han ljög för dig ;o ? <3
han som verkar så snäll ... äsch .
försök att gå vidare, älskling .
jag försöker & gör mitt bästa för
att få dig på bra humör . men det funkar
inte alltid .
+ att du har väldigt fin bild (:
jag älskar dig syster . <3

              fuckingzoric mån 12 jan , 19:26
snyggast, finast, sötast, min syster, dum ibland(A), bästa humorn, finns lite
allt möjligt därva :'DD ily . <3

              fuckingzoric ons 28 jan , 20:52
ILY ! <3

              fuckingzoric lör 31 jan , 22:16
hahahhhahaha XD vi äger på att
dansa asså [': hihi . <3
jag älskar dig syster, mer än allt . <3

fuckingzoric lör 31 jan , 22:17
HAHHAHAHAHAHHAHA XD
du stavar som en spade älskling [':
hihih, jag älskar dig så sjukt mycket !

fuckingzoric
mån 9 feb , 18:22
hahahhahha, du snodde min text! o:

ljubavi, volim te .
<3

fuckingzoric sön 8 feb , 15:09
den där bilden - är ful .
hahaha, jo visst, jag är sååå duktig :'D
n0t . men jag fick spela mot stefan , och
där gick det väl rättså bra (A) hihi ;**
vadå lite grann o: jag hjälpte dig mycket! :')


- syster, snälla stanna kvar hos mig,
jag behöver ju dig ...
utan dig klarar jag mig inte, jag svär
jag älskar dig

fuckingzoric sön 8 feb , 17:55
hahahha, snälla, snälla, snälla .. XD
hahahhaha, den där filmen va lite ..
mystisk XD eller vad säger du :] ?

- jag älskar dig mer än allt syster

fuckingzoric mån 16 feb , 19:00
LILLA LJUSGLIMTEN ;'oooo ?
tänk om jag vill va den stora ? ;ooo
nu blev jag sårad .... :/
tihiihihih ;* skojja ba älskling .
du betyder så mycket för mig . jag kommer
aldrig att läm´na dig, även om du får den
känslan ibland, så kommer jag aldrig att lämna dig .
jag klarar inte livet utan dig . <3

fuckingzoric lör 21 feb , 23:16
ojaaaaaaaaaaaa, nästa helg dirrrrrr ?! :) <3
tsssssss, är jag inte smart nu med :'ooo ?
vad har jag nu gjort ? :o

no problemas älskling för den braiga dagen :)
tihihihihi ;* jag trivs med er . <3
ilyyyyyyyyy .

fuckingzoric lör 28 feb , 22:17
jag älskar dig syster
det vet du

fuckingzoric fre 6 mar , 21:20
jag tar att på svenska, orkar inte engelska
lisa, du tror så mycket ...men vet så lite
du tror att det är lätt för mig när vi är ovänner, bara för att jag inte fäller en tår ?
det är fan inte lätt för mig heller . det ska du ha klart för dig .
nu är vi ju inte ovänner, men vi umgås inte lika mycket längre .
jag vill ha tillbaka tiden med dig .
det jag lovar, det håller jag
även om jag inte tror på dig & dina ord,
så hoppas jag att du tror på mina
även om du inte gör det, så ska du veta
att jag aldrig kommer att lämna dig, alrig någonsin, lisa.
tro vad fan du vill, men jag vet sanningen bäst, jag svär
SYSTER, JAG ÄLSKAR DIG!
SYSTER, I LOVE YOU
SYSTER, VOLIME TE
SYSTER, JET'AIME ( kan inte stava (A) )
SYSTER, ME AMO ( gissar )
SYSTER, ME GUSTA ? ( gissar igen )
SYSTER, Ñ Ñ‚ÐµÐ±Ñ Ð»ÑŽÐ±Ð»ÑŽ
SYSTER, أنا أحبك
syster, jag kan säga det på vilket jävla språk du vill ... för att du ska fatta

fuckingzoric mån 9 mar , 22:14
LISA BYT BILD DIRRRRRRRRRRRR!
hahahahahaha, näsdukar in my (L) forever!
MIN PLANKAAAAAAAA!

jag älskar dig syyyyyster <3

fuckingzoric mån 16 mar , 20:15
cool bild! (H) speciellt min min .. -.-'
ifl, dagen har verkligen varit bra :)
och vi kan inte vara sura mot varandra
fast vi dissar varandra & tillslut oss själva xD hihi.
du är verkligen lyckan i mitt liv, jag älskar dig syster
jag skulle kunna ta mitt liv för dig

fuckingzoric mån 16 mar , 22:34
jag älskar dig syster

fuckingzoric tis 17 mar , 21:32
syster, du vet att jag alltid ställer upp för dig
vad det än gäller & jag gör mitt bästa för att få dig att må bra
jag älskar dig av hela mitt hjärta &
det kommer jag alltid att göra
syster ( L ) syster, det är så det ska va ! <3

fuckingzoric sön 22 mar , 00:03
jag älskar dig tralalalalala

fuckingzoric sön 22 mar , 01:30
syster!
du vet att jag alltid ställer upp
& vill att du ska må bra!
jag älskar dig!

fuckingzoric ons 25 mar , 22:07
hihiihhii, bara för att hämnas för att du klev på mig!
det gjorde ont :(
JAG SA JU ATT DET INTE VAR HAN.
MEN DU VAR JU ENVIS SOM EN JÄVLA ÅSNA ;
är du trög eller? ja, det är han!
vi gick hos samma dagmamma, blablabla
HA! HA! HA! för att jag hade rättttt!
får se, det kanske blir den mobilen :)))
trivs satan med er, älskar dig syster!
<3

fuckingzoric sön 5 apr , 22:22
jag älskar dig mer än allt annat syster
tack för en bra dag btw! :D <3

fuckingzoric mån 1 jun , 22:23
du är så otroligt finast

">fuckingzoric mån 1 jun , 22:36
jag älskar dig
allt ordnar sig<3

fuckingzoric lör 13 jun , 21:39
den där bilder var cool hörru :)

jag älskar dig syster,
vad som än händer.

fuckingzoric ons 5 aug , 13:41
vad jag hatar den här bilden
och så självklart har du den på din
pres också-.-
jag älskar dig syster
och jag saknar dig somfaaaaaaan

fuckingzoric sön 30 aug , 20:30
JAG ÄLSKAR DIG!!!!!!
syster





lucia


heiiii =)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)
ballat,nähra! aja jag har iaf varit i kyrkan tills nu,fick stressa satan på morgonen för att hinna. snart blir det luciafika eller nått som mamma kom på lite hastigt oh sen kanske kyrkan igen vid 6 och kolla på lucia med fia,pusssss

oseriös heyyyyye

NEJ! jag är inte konstig,jag försöker bara leva livet om det går för sig..

snö!!!!!!

Hejtjolahopp! gårkvällen/natten var sjukt bra! jag orkar inte skriva allt som vi tre gaolna flickor gjorde,mn mycket bilder blev det iallafall =D idag åkte jag TIDIGT till kalmar med mormor och morfar,skulle kolla lite julklappar och så:) jag fick välja vad jag ville ha i julklapp av mormor vilket jag inte tycker är så himla kul:( jag gillar ju överraskningar:( men jag valde iallfall..eller äh det säger jag inte(a) jag köpte också julklappar,hoppas ni som får dom blir glada och nöjda! tack för en bra dag momo & mofa♥ nu är jag hemma och vadfan händer ikväll? o: blir väl min tråkiga dator:( men va sociala på msn så blir jag lyckig! lisa_frick93@hot... nu ska jag fortsätta dricka min julmust :*

DAGENS HISS
att det var snö när jag vaknade på morgonen! men sen försvann den..:(

DAGENS DISS
att snön försvann:(

emooooooooooo

LOLLO ISABEL OCH JAG ÄR EMOFJOOOOOOOOOOOOOOOORTISAR!!!!!!!!!!!!
HEHEHEH

ta mig tillbaka..

Tjahej,idag är det äntligen fredag fyfan va gutt! jag har rensat min dator lite och sen har jag hittat lite bilder på mig genom 09,det tog ett tag att få ihop allt men nu är bilden iaf klar fast det är inte ens en 10000000del av bilderna på alla olika stilar,frisyrer utseende osv. just nu sitter jag och väntar på att lollo&iz ska komma till mig=) vi ska iaf på nattvollyboll och sen vet jag inte riktgit vad vi ska hitta på men blir väl att ta kort eller nått. jag bloggar kanske mer senare,puss

bilderna är i ordning från början till slut i höger riktning,alltså börja med den längst till vänster upp i hörnet och sen åt höger i samma rad sen börja på nästa rad osv..


FÖRÄNDRING?

frösta frågestunden i denna bloggen!


Jaha då har man sin första frågestund,hehe kul 
fråga vad ni vill och jag ska försöka svara på allt,men om det är någon som är anonym så kommer jag troligtvis inte att svara på den frågan/frågorna =)

julstädning

Tjahej bloggen! skolan var bra idag,jag tycker om torsdagar för då har vi långa raster och inte så många lektioner=) vi hade dans på slutet av dagen,det är fett kul tycker jag! när jag kom hem efter skolan så började jag med att julstäda,det behövdes minsann och så satte jag fram alla julsaker + att jag dunkar julmusik hehe. fia kom till mig en timme med. nu sitter jag här och är fett varm om mina kinder och är kall om mina händer,inte lika chill(y) pusssssssen

DAGENS HISS
juldans för att det är fett kul!

DAGENS DISS
att jag har kalla händer väldigt ofta,mamma säger att det är för att jag knäcker mina fingrar men det tror inte jag.. diss på det iaf!

1.stökigt och inte så juligt

2.bäddat och städat

2.bäddat och städat från en annan vinkel

3.julpyntat :D

lite av julpyntet

lite av julpyntet

julpynt :$

ängel                 paket                 mer ängel         tomtar
   
& jag älskar min höjochsänkbara säng :$

(a)

ingetliv.se

Men jag hade väl himlans tråkigt? o_O






lisa börjar med hiss och diss!

Heje:) skolan idag var helt okey,förutom att jag inte hade några skåpsnycklar så jag fick ha mina saker i jojos skåp och sen på slutet av degen så hade hon gått hem och då fick inte jag min jacka eller mina saker tillbaka:P aja fia och jag bakar världens godaste bullar på hemkunskapen iaf :D efter skolan har jag inte gjort alls mycket,jag förljde fia till stationen och sen jag kom hem har jag typ bara suttit vid datorn och kollat på riverside och guds tre flickor för jag har inga läxor att göra idag,fett chill(y) det blir oskyldigt dömd om ett tag sen sängen dirr,hehe jag har redan sovit ett tag för jag var så jävla trött:$ justde! jag hade tänkt att börja med något nytt i min blogg och det är att efter varje inlägg så skriver jag dagens hiss och dagens diss,det låter väl bra? =D puss & ha det bra,och glöm inte att njuta av livet!

DAGENS HISS 
min bästaste storasyster för att hon är så sjukt underbar och bästa dansarN.

DAGENS DISS
min lärare fittannelie,hon är störd i huvudet och låser in mig och natta i olika grupprum för att vi inte har skött oss på lektionerna,vilket inte är sant!

blä

Haå! jag hatar Annelie,våran NO och matte-lärare,hon är sjuuuuuuuuuuuuuuuk i huvet! ikväll blire plugga massa iallafall(y) puss oh hej!

..

Jag gråter i sorgen,men skrattar i lögnen..


våra pepparkakor bellen!

Hej bloggiloggen. jag vill bara börja med en sak och det är att om man ska kommentera min blogg så ska man inte vara anonym för då behöver man inte ens kolla på min blogg,så alltså om man ska kommentera va inte anonym för det är fegt,akei? bra då har jag gjort det klart för alla. gårdagen var jättebra(y) gick somsagt på hair med bellen,lollo,sara & oliver=) trevligt trevligt. efter musikalen så följde bellen med mig hem och vå gjorde lite allt möjligt,tog iaf en massa kort och dom lägger jag ut senare i farmtiden när jag har tid. va även med mathilda och mich. tack för kvällen flickor♥ idag gick jag upp tidigt som vanligt på söndagar,konfirmation(y) runt två tre åkte jag till nabben och var med daniel och otto,sofia skulle egentligen också vara med men så blev det inte. mycket lyckad dag idag med,tack grabbar:)! nu är jag hemma och har ätit oh lite så och snart blir det att skriva klart min engelskagrej inte lika kul men sånt måste också göras,puss och ha det bra!

bäst kan det va,ojah

Tjatja! jag vet att jag har varit dålig på att uppdatera på dom senaste två dagarna men jag har haft mycket läxor och då måste jag ju vara duktig oh plugga och inte sitta vid datorn. iaf,i torsdags åkte jag och fia in till kalmar efter skolan,skulle egentligen köpa julklappar men ah så blev det inte. köpte istället två tröjor till mig själv,vi åt på donken med såklart(y) bra dag och älskade fia,du vet att jag älskar dig alldeles för mycket för att ord ska kunna beskriva det. igår fick jag vänta på sara efter skolan för att hon slutade vid halv tre och jag vid tio över ett. när hon hade sluta gick vi iaf med sammy till barcelona och åt pizza,sen till konsum & köpa tuggimmi. på vägen dit träffade vi även saknade julia och mich:) sammys buss gick vid fem över fyra så vi gick ner till satationen och väntade där med honom. saras morfar skjutsade sen oss hem till sara. medans sara städade lite i sitt rum för att filip och marcus skulle komma så kollade jag i gamla skolkataloger från när sara gick på mölstad och även ljugnäs och jag säger bara en sak att fyfan va alla var söta när dom var små,speciellt oscar,max,sara och oliver(a) filip och marcus kom till oss runt fem,Ithink:) vi sjöng singstar & jag vann över marcus! och han över mig..hehe efter mycket fotande av mig så bestämde vi oss för att vi skulle gå oh hyra film och köpa godis och så blev det med. sara&jag tog hennes cykel och jag skjutsade,filip och marcus fick gå istället för att cykla. mycket godis köpte dom iaf(y) alla fyra i en soffa på varandra med cola och en stor godispåse,kan det bli bättre?:) kvällen var assuperduperbra! tack till er och jag älskar er♥  idag vaknade jag vid helv elva typ,åt frukost och duschade. nu har jag suttit framför datorn ett tag men ikväll blire iaf äta julmat hos min moster och sen kolla på hair med sara och lollo=) jessica sover förhoppningsvis hos mig ikväll med. puss på allt just nu,hihi
kläderna jag köpte

trött?

Jag orkar tyvärr inte skriva knappt något alls just nu eller på hela kvällen,vet att min blogg är tråkig men ändå. jag tror jag har fått värmeslag eller nått,iallafall plugga ska jag nu.
bilden är &så fail men det skiter jag väl i,OKEJ? ja så är det..

o'boy!

Tjohej! efter skolan följde isabel och fia med mig hem. vi rostade mackor och drack o'boy blev mycket fotande också nu när iz har fias systemkamera i en månad,I think?:) iz och jag gick iaf och solade sen medans fia gick oh va med lina oh stefan. det var varmt som satan i solariet,men riktigt gutt vare sen fick man ju rand med(y)! bulan gick till aulan för att öva på hair och då gick jag hem oh åt. nu har jag precis druckit glögg,duschat och mamma har hjälpt mig med att fläta mitt hår. snart blir det la sängen och lite NO-plugg kanske,puss och glöm inte,ha det bäst!
Min frukost iallafall

bulan

fia..och boje

fia

sötbulan

bulan and boye in action!

izfis:D

fia&iz

COOLBILD!

hårspraysfia!

tjejan

man kan inte mer än oh älska er asså,mina finaste.

jagohbulan<3

bara för att jag älskar min systemkamera?

min sötfejja

gullungen i hörnet eller vad?

hihihi bulan igen=D

hon är galen,men hon är min galning,OKEJ? B R A !

och den bilden fick avsluta det hela:)

RSS 2.0