Sommaren är här sverige!

Hallåjj:) Tisdag var det idag,vilket innebär att jag är extra trött på morgonen. Men två lektioner är väl inget? För när dom två lektionerna hade gått så skulle vår klass spela upp vår finfina låt på körslaget,vilket gick ganska bra. Vi vann publikens röster i alla fall. 9B vann dock,men dom var helt okej bra dom med ;) Efter skolan följde jag med sara och matilda hem,kollade lite sex and the city som jag älskar osv. Nu är jag hemma..och jag saknar min pojkvän kanske en aning. Hoppas han kommer med en kram i alla fall,det räcker för mig snuttegull :')
Bara för att den var sommrig

Världens sötaste lilla bebis

Tjabba bloggen! nu vart det ytterligare en vecka till sen vi sågs..lite synd det där,men mitt huvud har fullt upp med annat. Även att bloggen är det bästa som finns när huvudet är fullt och man måste skriva av sig. Min vardag är som den ska vara,ganska vanlig osv. Men helgen var något helt annat,helt amazing med massa gött folk. Först på fredagen var vi hemma hos min pappa hela kvällen med en jävla massa folk från alla håll och kanter. Sen någon gång vid tolv så orkade jag inte så mycket mer så jag lät mina kompisar vara kvar hemma hos mig ett tag medan jag gick till min pojkvän och sov sen där. Lördagen började med att jag var pigg som tusan,vet inte varför ;D Jag och max fixade oss och donade lite sen gick vi in till mås för att äta på Rhodos där vi träffade simon,lillvirre och angelica. När vi hade ätit upp så gick jag själv till sara och matilda där det var en hel del människor och fler kom det med tiden! Vi fortsatte festandet in mot mås i köpingen,asgött. Sov även hos max den kvällen. Söndagen var väldigt lugn,låg mest i sängen och spelade spel med min knäppis:) Idag,måndag så har det också varit väldigt lugnt. Vi som har vanlig svenska åkte nämligen in till kalmar för att kolla på kalmar slott,fängelsehålor och sådant. En bra helg och en till bra dag alltså. En stor jävla tumme upp på't! Nu ska jag rensa min gaderob och byrå,kramisar.

Winter

I should know
Who I am by now
I walk
The record stands somehow
Thinking of winter
Your name is the splinter inside me
While I wait
And I remember the sound
Of your November downtown
And I remember the truth
A warm December with you
But I don't have to make this mistake
And I don't have to stay this way
If only I would wake
The walk has all been cleared by now
Your voice is all I hear somehow
Calling out Winter
Your voice is the splinter inside me
While I wait
I remember the sound
Of your November downtown
And I remember the truth
A warm December with you
But I don't have to make this mistake
And I don't have to staythis way
If only I would wake
I could have lost myself
In rough blue waters in your eyes
And I miss you still
I remember the sound
Of your November downtown
And I remember the truth
A warm December with you
But I don't have to make this mistake
And I don't have to stay this way
If only I would wake
-----
- Jag älskar hur den här låten alltid fick mig att ångra allt
jag hade gjort fel när jag inte valde dig till min prins.
Nu har jag dig,och det är speciellt just nu.
Precis som du alltid säger till mig, att leva i nuet..

Tjabbalabba

Tjabbalabba =) jag har inte orkat blogga på väldans länge nu,inte för att det är tråkigt men jag har väl bara inte orkat sitta inne med datorn när det har varit så otroligt fint väder. Men när jag har lagt in lite bilder och donat lite ska jag nog börja skriva lite mer här..vi får väl se. Nu har vi i alla fall temavecka i skolan och jag har matte vilket är tummen ner. I helgen är det bluesfestival,mycket trevligt eller hur? Ja det var allt ifrån lisafisa!

Jag vet att jag är en bitch,du behöver inte trycka in det i arslet på mig...öhm..ansiktet menar jag

Valborg

Min valborg var helt jävla superbra! Först var jag med fia på dagen,fixade lite med kläder ochså. Sen åkte jag till min pappa,fick lite mat där osv. Runt fyra gick jag,jessi,matilda,lollo och sara och köpte allt som vi skulle ha till vår planka. Det blev en jävla massa och jag måste bara säga att det var otroligt gott! Iaf..jag gick hem till sara och matilda klockan fem för att börja med maten och fixa mig. Sen när allting stod på bordet så började vi hugga in,mums vill jag lova. Det blev lite pratlekar och efterrätt lite senare på kvällen. Fia kom till oss runt åtta och dåp stack vi till olle,men där kunde vi inte stanna länge så i stället gick vi till Fredrik där vi stannade hela kvällen,mycket trevligt folk osv! Men när klockan började närma sig midnatt så mötte jag min pojkvän och vi började traska hemåt till honom. När vi väl var hemma hos honom blev det lite nattmat och han fick öppna sitt första paket,efter allt detta tjat... Ja vad ska jag mer säga,en fin kväll och en mycket fin natt.

Tiden har jagat oss in i en våg

Måndag igen.. Just nu mår jag inte så bra,jag kom att tänka på att jag inte kan leva i nuet utan jag måste alltid tänka framåt. Jag kommer ihåg att det bara är en person som märkte det på mig,du märkte nog det mesta med mig. Jag har precis kollat klart på en film som heter " Till det som är vackert" även den filmen fick mig att tänka väldigt mycket,mest på kärlek. Vi får väl se om något kan pigga upp mig..och i så fall kommer ett till inlägg om valborg osv. Annars ska jag lyssna på musik och läsa en bok...
RSS 2.0