Back in mås

Tjenare! Här sitter jag i mönsterås på gårö och chillar lite med fia. Tidigare idag så var jag hemma hos min bror och fikade lite, lekte med Birk osv. I lördags så var jag på lite släkttjosan där jag fick träffa sysslingar och andra på pappas sida som jag nästan aldrig har sett. Astrevligt var det :) Får se när jag bloggar igen eftersom jag glömde min internetsticka hemm i vvik så kanske det inte blir alltför ofta tyvärr.. Ha det bra i alla fall!

Typ cpbild men aja

Det går inte att lita på något

Hejsan! Min dag har väl varit sådär, den har bestått av att sova städa och laga mat och nu sitter jag här. Mitt humör är väl inte det bästa för tillfället menmen.. Jag hade tänkt vara hemma i mönsterås typ hela lovet men nu känns det bara onödigt av olika skäl, vi får se helt enkelt. Fortsatt trevlig kväll på er i alla fall!
Bilder på mig och felicia sen i måndags på öppet hus. Vi blev sminkade av tvåorna. Jag fick även manikyr : )

I am the man in the mirror

Ja vad har jag mer gjort.. Gymnasiefest på stads och förfäästen hemma hos mig,ganska nice.
Synd bara att jag glömde ta kort,vi var ju assnygga utklädda till i flowerpower hela högen!
Bobban var här i helgen och jag var på fest hos felice. Ganska skön helg.
Och mer än så har jag väl inte att säga, herrå!
En randombild på mina babes och mig ;*

My phone

Här är den, och den kanske ser en aning liten ut på bilden men i verkligheten så är den pretty big : ) Synd bara att den har typ tusen repor nu, jag är lite dålig på att hålla reda på den vissa tillfällen så då får man skylla sig själv..

Tillbakablick

Ojojoj! Jag känner att det var exakt två veckor och 4 dagar sedan jag bloggade. Men tyvärr vet jag fortfarande inte varför det blir såhär,att jag sriver ett tag sen slutar jag och håller på så.. konstigt äre i alla fall. Eftersom jag inte tror att ni orkar läsa allt som jag har gjort under två veckor så tar jag bara med lite, hoppas det är ok. Ja,jag fyllde ju som sagt år då och hade kalas och sådär. Fick lite presenter som jag tänkte ta upp här.

* En trippeltång
* En massagegrej till rygg osv
* Två stycken vasar i olika former
* En megasnygg jacka
* Bodylotion läppbalsam och showergel
* Pengar
* Ett strykbräde...
* Bakformer,kakbok och en slev
* En halsduk/sjal
* Sist men inte minst en efterlängtad mobil!
För en del av pengarna köpte jag detta :

Äntligen 16!

Hejsan på er! Min dag började med frukost på sängen av min älskling och gissa om jag blev glad? Ohja. Plus en massa telefonsamtal där dom söng till mig, så gulligt. Så fort jag kom fram till torpa var det samma sak där, dom sjöng för mig och jag fick en blomma av cilla, hihi:) Jag slutade vid tre och åkte hem, belv lite slappande. Jag stack till affären och köpte lite godsaker sen hem och göra pannkakor, asgott vare! Nu kollar vi på robinson och bara tar det lugnt. Ha det bra ni!
Fick två kexchokladar på morgonen med!

Ögonskugga

Tjena! Kom nyss hem efter en lång dag på torpa. Dagen började med att Vi ettor fick visa olika flätor för tvåorna sen fick dom testa att göra på oss,och det gick bra. Lite senare efter rasten så började tvåorna sminka på oss ettor men hann inte riktigt klart så det som var kvar fick vi ta efter maten. Och det är väl typ allt vad vi har gjort idag, blivit sminkade sen sminkade vi tvåorna. Asnice dag ju!
Här har ni resultatet:
Själv så tycker jagg att dom andra fick mycket häftigare sminkningar än mig med glitter och så men denna var också fin :)

sing until you die

Har suttit och sjungit högt som fan i ungefär en timme tills max tröttnade på mig... Vi lagade lite mat istället, köttbullar är inte lika gott som lövbiffen igår fyy vad den var god! Nu sitter jag och gör nada.. ska väl träneee lite snart, chiao!

love the pic

Bullfest bullfest hela dan....

Tjabbbbbba!

Min dag har varit go osv. Hade sminkning och flätor på lektionen idag och vi slutade redan halv tolv så jag har bara slappat sen jag kom hem. En läxa har jag gjort med! Max kom nyss hem, vet inte vad vi hittar på idag men jag är ganska trött så det blir väl bara chilla. För övrigt så är jag supernyfiken på vad jag ska få i födelsedagspresent... Min pappa erbjöd mig en ny sony ericsson x10 men jag vet inte riktigt om jag vill ha den.. är det bra? Kramar

Jacket'

Jag tror nästan att jag har hittat min favvisjacka äntligen! Den ska bli min

Lång text på G

Tudiluuu! Jag har visst inte bloggat i helgen för jag har gjort annat ;) I fredags så åkte max och jag hem till mås så fort skolan hade slutat. Mamma hämtade oss vid stationen sen åkte vi hem till mormor och morfar där det var lite kalas för morfar som fyllde 85. Runt åttatiden så gick jag och mötte sara och matilda för dom skulle äta pizza och jag tog bara en sallad och en cola. Vi köpte lite godis med mera och stack hem till dom med lojjsan och kollade lite film och snackade. Jag gick hem runt 11-12, blev sängen lite när jag kom hem då!

På lördagen så var det ju marknad men jag hann dock inte gå på den för vi skulle ut till hammarglo och fira Birk vid 1. Jag hann inte med hela kalaset för att jag skulle med bussen till jessica som skulle gå vid 15:12 men gick istället vid fyra- halv fem. Så där satt jag och väntade i mer en timme, kul. Hos jessi blev det lite taco och mysigheter. Dom andra åkte på någon fest i nabben så jag åkte hem istället, orkade inte med fest då..
På sönaden så vakande jag ganska tidigt så jag gick upp och åt frukost med mamma, fixa mig och så. Lite innan två så kom max till mig för vi skulle gå till pappa och ge honom paket och äta lite för att han har fyllt år. Mysigt värre! Vi stannade där tills fyra sen åkte vi hem till mig, packade lite sen hem till max för att hinna ladda ner rederiet och photoshop på min dator innan bussen gick. Åkte till stationen och missade väl självklart bussen som gick halv sju så vi fick ta den 20:12 inte lika nice att vara hemma vid tio då! Somnade inte förrän 12.. :(
Idag var jag trött som en zombie.. nästan. Men vi har ju APL denna veckan så det var ju nice! Vi lärde oss att forma ögonbryn med ögonbrynspenna och övade lite mer på flätor. Jag har varit hemma ett tag nu, gick nyss ner med en massa tvätt så ska väl snart gå ner och lägga i den i torktummlan. Ha en fortsatt bra dag ni hej!
( jag har glömt kameran här hemma i vvik två helgen nu så har inte tagit några bilder på alla födelsedagar men det kanske kommer några från mammas kamera )
RSS 2.0