Rosa hink

Tjabba sitter här med killarna som bråkar och fjantar sig i soffan ;pPpPPp Ja jag är som sagt hemma nu,slutar tidigt på onsdagar. Det har väl varit en ganska chill dag. Det tråkiga nu är väl bara att jag måste göra en uppgift om cellen innan max kommer hem sen ska vi åka till måset och hämta lite mer saker. Sen tillbaka igen..vilket är drygt. Aja vi höres!
outfit and so on....

Jag kommer inte på någon rubrik

Mjaaaamzzzz vad gutt att sluta dagen redan kvart i ett. Vi hade ingen svenska så jag gick hem direkt efter idrotten och duschade och nu sitter jag här och gör typ ingenting alls. Max har inte slutat än så jag är själv och enligt honom ska maten stå på bordet när han kommer hem.. vi får väl se. Vi måste gå och köpa lite småsaker till lägenheten när han kommer hem med. Så vi hörs väl ikväll!
Ljusbrunt?
Mörkbrunt?
Rödbrunt?
Blond/slingor?

Nya lägenheten!

Hejhej :) Måndag är det idag vilket betyder att jag och maxen har flyttat idag. Allt gick gansak snabbt när vi hjälptes åt fast vi har lite småsaker kvar att göra. Vi var nyss och handlade, fem kassar mat med mera...känns som om vi var en stor barnfamilj hihi. Allt känns kanon nu,och bättre blir det väl. Vi får se om det blir någon inflyttningsfest o helgen.. Just nu står min älskling i duschen och jag chillar i soffan,snart blir det väl läggdags. Här kommer lite bilder i alla fall, kram kram!
Del av vardagsrum/sovrum
Del av vardagsrum/sovrum
Del av vardagsum/sovrum
Sängen
Sängen
Fönsteret i rummet
Dusch och wc
Del av kök
Matbordet i köket
Del av kök
Matbord
Garderoben i hallen
Jag och min bejbi!
Bilderna kanske inte är dom bästa menmen :)

V-vik nästa

Ah tja! Jag har inte riktigt hunnit blogga senate dagarna, jag har varit trött och så. Jag kan börja med att skriva om fredagen då vi började med styling för första gången. Vi fick lära oss massera händer och sen pratade vi lite, slutade redan vid 11 fast vi egentligen skulle gå till 16. På kvällen när jag kom hem blev det tacokväll med b-rudaran. Asmysigt! Lördagen blev det långemåla med lojjlojj,jessica,sara och mat. Förfest hos sammy först sen fortsatte festandet utanför parken. Och kvällen var la ganska nice får jag väl säga. Vi kom hem runt halv tvåtiden och då blev det nattkäk och sängen dirr! Jag och max vaknade upp själva idag för dom andra hade redan åkte hem. Jag gjorde pannkakor till oss som frukost sen blev det lite mys osv.. max åkte hem runt fyra och jag stack till sara och matilda. Jag stannade bara ett tag,skönt att träffa dom innan jag åker bara. Mamma kom hem samtidigt som mig och då började vi packa in allting jag ska ha med mig till lägenheten i flyttlådor. Vi är nästan klara så det blir la sängen snart så jag får sova ut lite. Imorgon får ni bilder på lägenheten när allting är klart. Det ska bli underbart att flytta ihop med min max,mitt i västervik! Hörs imorgon, heidå.

Allt för tidigt

Haå. Jag var hemma idag på grund av begravningen så jag sov ända till tio sen började jag fixa mig. Helt svartklädd vart jag, mycket ovant. Jag gillar inte när det är så dystert, jag är mer för färger. Iaf.. bergravingen började klockan halv två och pågick ungefär en timme. Det var nog den svåraste timmen i mitt liv.. Jag visste inte vart jag skulle ta vägen,det var något helt obeskrivligt. Och nu efteråt förstår jag fortfarande inte att han är borta.. Nu ska jag inte dystra ner det allt för mycket. Kom hem för ett tag sen efter lite mat och fika hos Maria ( min faster ) Jag ska gå till mormor och morfar nu och va där ett tag, min moster är på besök och så.. Så ah vi synes!

Outfit består av, blusen jag köpte igår och svarta jeans/leggings.
Jag ber om ursäkt för hur jag ser ut i ansiktet.. ser ut som om jag inte har sovit på flera dagar pga alla tårar.

The new time of life

Hello! Skolan har redan varit igång i två dagar och allting känns rättså okej. Igår tog jag och max bussen till v-vik, fick vänta där på att det skulle bli uppropning i ungefär en timme. Efteruppropet blev det massa snack om allt möjligt som jag redan har glömt, sen rundvisning och därefter slutade vi :) Jag var dödstrött när jag kom hem så det blev bara att va med brudarna ett tag sen åkte jag hem. Somnade som en sten den natten!

Idag hade vi sovmorgon så vi tog bussen först vid 08:12 och var framme kl 10:00. Då var det 1 timme och 45 minuter tills jag började så jag gick runt lite på stan, hittade en tröja som jag ska ha imorgon på farfars begravning. Iaf... vi pratde ju inte så mycket i klassen med varandra igår men idag börjar det bli lite mer snack och jag har hittat lite friends. Allting kommer ju bli enklare på måndag när vi flyttar in i vår lägenhet. En stor nyrenoverad etta bara ett par minuter från city och skola, kanon! Nu är jag som sagt hemma och är lika trött idag om inte mer. Om ett tag kommer max och sover här för imorgon blir det nya tag! Gå upp halv 5 deni.. Ha att bra hejhej ;*

So close to me

Hur glad blir man inte när man ser att sina bästa vänner har skrivit så fint om en? Jag blir i alla fall otroligt glad,speciellt nu när jag ska flytta. Då vet man att dom fortfarande bryr sig även att vi inte kommer ses lika mycket. Jag vill bara tacka er två,ni har verkligen hjälpt mig att kunna stå på egna ben och att kunna säga ifrån. Utan er vet jag inte vem jag skulle vara idag. Jag hoppas av hela mitt hjärta att vi inte kommer tappa kontakten nu. Jag på riktig jävla svenska ÄLSKAR ER.

4 generationer

Vi älskar dig farfar,och vi vet att du ser ner på oss just nu.
RSS 2.0