OK

Hello :)
Jag kom nyss hem från gymmet efter ett jävla springpass! Snart ska jag och max göra mat och sedan ska jag bara ta det lugnt eftersom jag är ledig imorgon. Asgutt! Vi stylister har bara gått tre dagar i skolan denna veckan fast det känns som mycket mer. Aja kaaaam!

Neutral

Hejsanhejsan! Är det inte jävligt kallt ute eller? I alla fall här i västervik,burrr..
Onsdag idag vilket betyder att jag slutade skolan redan halv tolv, bästa tiden att gå och träna så det gjorde jag. Det var nästan inget folk alls, asskönt! Sen jag kom hem har jag inte gjort mycket, bara kollat tv. Jag väntar på att max ska komma hem så vi kan gå och handla lite grejer som vi behöver ha i maten, det blir kycklinggryta på menyn om jag nu får bestämma! Kraaaam
Jag är allergisk mot något ( tror jag ) för jag har haft problem med mina ögon länge nu så jag ska börja med att inte använda smink om det nu kan vara det. Så detta har nog varit min slappaste dag i skolan sen jag började gymnasiet, mjukiströja, uppsatt hår och inget smink (y)

3 2 1 kör

Hello! Idag var jag och alla stylister hellediga, ganska gutt! Så idag har jag sovit lite extra och städat hela lägenheten. När max hade slutat skolan så stack vi till gymmet och tränade, sedan stack vi och köpte mat. Det blev köttfärsås och spagetti på menyn idag. Nu ska jag kolla något viktminskningsprogram, hejdå!
typ 2-3 år gammal bild

Vågen

God kväll!
Det blev inget åka till mås för min del, uppvisningen höll på lite längre än jag trodde så jag missade bussen. Men jag hade inte sån lust att åka ändå så det var okej. Ida och hennes lag var i alla fall jätteduktiga! Jag och killarna var och åt pizza runt sex och nu sitter vi här hemma igen med lite godis och så. Ha det gött!

cheer

God morgon på er! Jag vaknade för ett tag sen, åt nyss frulle åde. Jag tänkte börja fixa iordning mig snart. Klockan två är det cheerleading - uppvisning i sporthallen så jag och Vendela ska gå och kolla på när Ida tävlar :) Efter det åker jag nog hem till gamla måset och är där tills måndag eller tisdag. Kram

Breaking dawn

Tja, fredag redan fan vad snabbt det går alltså! På torpa idag så hade vi lite handmassage och efter lunch så fick vi lära oss att göra egna tvålar,lipsyl och läppglans. Det var ganska kul tills jag tappade tålamodet men tur som man har så hade jag ju två söta vänner som hjälpte mig med att göra klart det hela :) Vi fick ta med oss allt hem, 4 lipsyl,2läppglans och tre tvålar var. Efter skolan blev det ett snabbt träningspass sedan skynda hem och hinna äta och duscha innan jag och maxen skulle gå på bio. BREAKING DAWN. Den var asbra, kan knappt vänta tills nästa del kommer ut! Just nu sitter jag här hemma i lägenhetn med tre lankillar...inte så kul kanske? aja kram!

Binglotto

Sitter och kollar bingolotto nu, myspys! Dock har jag ont i huvudet och vill bara gå och lägga mig men man måste ju kolla lite :) Kram kram

you will find light

Hallojj! Igår kom max föräldrar som sagt. Vi stack och åt med dom, det blev corners mat...vet att det är onnyttigt men jag tog bara en minihamburgare :) aslänge sen jag åt typ hamburgare och sånt. Efter maten åkte vi vidare och fixade ett gymkort till max, så nu kan vi gymma tillsammans! Och innan dom åkte så handlade vi på maxi. Idag har det inte hänt så mycket.. skolan ochså. Joanna och jag stack till gymmet direkt efter skolan även att jag kanske har tränat lite för mycket nu.. Just nu sitter jag hemma i lägenheten efter att jag och max har ätit supergoda köttbullar och mackaroner som max mamma hade med sig. Nu ska jag ta mej en dusch,tja!

Gammal sommarbild,jag ska ta nya promis!

Det trodde jag aldrig

God middag! Just nu ligger jag i sängen (fortfarande). Jag har varit hemma idag på grund av magont och huvudvärk, men jag fick nyss i mig lite frulle så nu ska det väl bli bättre. Max föräldrar kommer hit idag för de ska på utvecklingsamtal så jag antar att jag måste plocka undan lite och diska... Jag hade tänkt gå och träna för att komma igång lite men min kompis kan inte..haha får väl gå själv helt enkelt :( SES!

Folk vill ta tillbaka men vägrar att ge

Hejsvejs! Här har man inte bloggat på ett tag men men så kan det vara. Min helg bestod av att få besök av mormor,morfar och mamma här i västervik, mycket trevligt! Jag följde med dom hem och träffade mina gamla godingar, fest och lite så. Fyfan vad jag älskar att vara med er mina finingar! Igår blev det lite träning efter skolan, alla maskiner börjar sätta sig nu. Just nu sitter jag här med max och biffen och bara chillar. Herrå = )

pIPPEKAKOR

Hejsan : )
Kom nyss hem från skolan och har bara hunnit plocka undan lite ochså. Snart ska max ringa sin mormor och be om recept på supergoda köttbullar så ska vi laga mat. Ha't bra!

Jag gör det för dig

Tjena! Veckan börjar närna sig sitt slut, det är väl skönt? Idag var jag så jävla trött så sista lektionen tog jag mig en lur. Ganska konstigt ändå eftersom jag sov bra på natten och vi gick bara till halv tolv idag ( som alltid på onsadagar ). Efter skolan hängde Joanna med mig hem, jag packade lajte sen stack vi till gymmet ( min första gång ) Det var faktiskt lite pirrigt men det gick bra. En coach gick igenom en massa frågor som jag skulle svara på om träningen då. Sedan satte vi igång, först uppvärmning på löpband och sen visade hon mig alla maskiner jag skulle jobba på för att nå bästa resultat för det jag vill uppnå. Så nu är det bara att sätta igång! Max och jag har lagat gomat och käkat så nu gör vi inte så mycket, jag sitter och väntar på mitt favvisprogram typ. Hörs!
Titta vad stor min sötplutt har blivit!

God morgon mina goa

Hello! Vaknade nyss, och kände att jag nästan låg på golvet? Jag och max har alltså sovit på en stor luftmadrass i källaren och den kan ju möjligtvis ha något hål i sig.. Vad händer idag har jag ingen aning om, det blir nog lugnt bara. Ha det bra puss!

För mycket text

Tjenaretjenare! Vad har då jag gjort de senaste dagarna? Jo jag har varit lite med Birkan och sådär.. och idag så åkte jag faktiskt in till kalmar med killen min ;) Och eftersom att han hatar att gå i affärer så träffade vi lyckligtvis på isabel,jessica,angelica och simon så tjejerna kunda gå och shoppa medans killarna gick in på donken osv.. Jag hittade lite grejer på gina och vi fortsatte in mot stan för Angelica skulle pierca tungan, och fyfan vad ont det såg ut att göra efteråt! Jag fattar inte hur jag har kunnat göra tre piercingar och tre hål i öronen... Iaf.. efter det så gick jag runt lite själv och kollade i affärer och hittade ännu lite mer. Vi gick till subway för att jag var hungrig eftersom att jag inte åt med de andra. Första gången jag åt där och det var asgott! Vad tycker ni om maten där, är den god eller vad föredrar ni? Till slut så åkte alla utom jag simon och max hem för äntligen skulle vi se bio! Det blev jägarna 2 och fyy så bra den var, mycket bättre än ettan tycker jag. Och nu sitter jag hemma hos max och ska sova här inatt, ni kan fan inte vara utan varandra ens en vecka tänker säkert ni och nej det kanske vi inte kan då ;) Snart blir det sovdags, så puss och godnatt!
Fett söt bild på mig och sara sen i somras!
RSS 2.0