Jag<3rosa

Tyvärr så måste min internet-sticka stanna här i vvik när jag ska hem imorgon eftersom max ska ha lan här, så det blir inget bloggande på hela helgen om jag inte är hos någon med en dator eheh. Men jag kan ju berätta hur min helg kommer att se ut ungefär.. först när jag kommer hem blir det julbak med mamma,moster,kusin och kusinbarn meja! Och på kvällen ska fia och jag hitte på något, det lutar mest åt habbe. Lördag är inte helt klart än så vi får se, kraaaaaaaaaam!
Lite julkänsla då?

Jag behöver en bläckpenna

Plingeling! Gymmet är avklarat och check på mat också. Så nu sitter jag in tha soffa och ska skriva ner lite frågor och svar som ska vara klara tills imorgon. kram :)
Två bilder från torpa på mig och julle sminkade med teatersmink. ( vi ska se gamla ut )

Ving ving!

Hej på er!
Det har varit en lugn dag i skolan idag, plus att halva klassen inte hade sista lektionen och jag var en av dom :) Så jag har bara suttit här hemma vid datorn. Väntar just nu på att max ska smsa när han slutar så vi kan sticka till gymmet. Jag får väl diska eller något så länge... Kram på er!
Såhär ser jag ut idag, inte bästa bilden men jag orkar inte ta en med kameran.
Ni kanske har märkt att jag har toffs oftare än vad jag brukar och det beror på att jag inte vill platta håret för då blir det slitet, jag jobbar ju på att få långt hår!

Ricinolja in my hair

Kom hem från gymmet för ungefär en halvtimme sen, och nu sitter jag här med ricinolja i håret. Haha, ser ut som om jag inte har duschat på flera veckor! Jag har läst och läst om denna produkt och den ska visst göra så att man får längre hår om man masserar in det i håret ungefär 3 ggr i veckan, får se hur det går då. Egentligen så är det en olja som man ska dricka om man har förstoppning så när jag var inne på apoteket och skulle köpa en flaska så frågar kassörskan: ska du ha det i håret? Jag: haha ja. Hehe hur visst hon?

Hatar friterade pommes

Hello! Kom hem nyss efter en kort dag. Vet ni vad jag märkte idag eller?! Jag kan fixa mig på en kvart in tha morning om jag skiter i frukost ( Jag försov mig nämligen till fem i åtta.. ) Snart drar jag till gymmet och ikväll ska jag plugga matte för vi har prov imorgon. KRAM
Jag är inte direkt någon pingla idag men här får ni en liten bild ändå;*

HJÄLP MIG TACK!

Som ni kanske förstår så kan jag inte bestämma mig så jag behöver eran hjälp nu, eller om ni vet någon annan klänning som passar både till nyår och jul så får ni gärna tipsa mig! Tack på förhand :)

Lucia

Tjing tjing! Japp idag är det ju lucia och självklart fick vi se ett varckert luciatåg i aulan idag, mycket trevligt! När det var slut så var det bara vanliga lektioner, men ganska chill har det varit ändå. Dagens skolmat blev ju också väldigt julig, gröt och pippekaka! Jag kom hem unefär två och har inte gjort mycket sen dess, tagit några bilder så här kommer dom!

Ni ser här att jag har tagit ut min labret och färgat håret ;*

Färgat håret har jag gjort med

Hejsvejs! Hemma efter en mycket härlig helg i måset. Och vad gjorde jag där då? jo jag var med min fästis både fredag lördag och söndag, deni! Vi var i rockneby och festade runt och lördagen blev bara väldigt väldigt chill. Jag var på julbord i kalmar med, mycket gott. Nä nu ska jag packa upp lite kraaaam!
Bild från julbordet;*

Tyck till!

Vad tycker ni, medusa,anti,båda eller ingen?

Promise!

Jag ska blogga snart, loooooovar! puss

Gammal bild osv...
RSS 2.0