Jag är en vampyr

Tjena! Alla mina dagar är helt vanliga, förutom att jag måste diska,handla,laga mat och städa som många andra ungdomar där ute kanske inte behöver. Därför finns det vissa veckor då jag inte har tid att blogga. Men ja idag har varit en regular day i skolan och här hemma med. Men just nu kan jag chilla för allt är gjort för dagen, t.o.m läxan! Så nu sitter jag och lyssnar på skönmusik i max goa hörlurar. Ha det så fint tja!
Japp, idag är man tjusig!

Jag kan aldrig vara den du vill att jag ska vara

Tjena alla där! Fett chill dag, går ju bara till halv tolv på onsdagar så jag och brudsen gicvk till stan och åt kina när vi hade slutat. Satt fan där i två timmar haha! Jag kom hem för typ en helvtimme sen. Jag har suttit vid max dator ett tag nu, och jag förstår att han gillar att sitta här.. asgo bas, skön stol och stationär dator! Saknar det!! Vi har planerat helgen lite nu, om det inte blir några ändringar så blir det födelsedagsfest för monica på fredag och sedan mås lördag till månad :) Snart blir det gymmet puss!
Gammal men ändå vacker

pink lady

Hejsan! Jag har varit lagom trött idag om man säger så, dock vet jag inte varför.. Skolan var ganska chill, bad på idrotten och så vilket jag gillar :) Efter skolan så följde jag med joanna till willys för hon skulle storhandla och jag skulle till stan och ville inte gå själv så då följde jag med. Vi släpade med oss tre tunga kassar med mat till apoteket där jag köpte mer ricinolja, två flaskor fick det bli denna gången. När jag kom hem till lägenheten så hade max slutat skolan så det var ju skönt. Vi har inte gjort mycket sen dess, bara lagat mat,städat och diskat :) Kramar!
Saknar min vovve en del

Turkland nästa..eller?

Jag har nästan fått ett ja från mamma att jag får åka med till turkiet i augusti med sara,matilda,lollo och amanda. Fyfan vad jag längtar! Så nu är det bara hoppas på att allt går som det ska!!!! wiii

70talet

Tjabba! Det har varit en go dag på torpa idag. Vi fick sminka oss själva, 70-talssminkning och jag blev ganska nöjd med min. Direkt efter skolan så stack jag,max,johan och andra max till gymmet en timme. Det var en aning tomt i vårat kylskåp så vi var tvugna att handla lite och dra åt något väderstreck vad dyrt det är med nyttig mat! Kycklingsallad blev det på menyn idag. Och nu känner jag att denna kväll går mot sitt slut för fort, jag måste hinna diska,hämta tvätten,duscha och ta det lugnt :( Godnatt på er!
En från idag

Bikini

Igår beställde jag denna bikini, dock ville jag ha en annan men när jag väl hade bestämt mig för den så tog min storlek slut så det var ju lite surt, men jag hoppas att denna blir bra den med :)

I'm looking forward

Tjena! Denna dagen har jag inte mycket att säga om.. allt vi har gjort är att ligga i sängen och slöa och typ gått upp. Det låter väl kul?! Nah... men vi ska väl laga mat om ett tag och bara vara söndagsslöa :) kram
Såhär ser jag inte ut idag dock, sitter i mjukis nyduschad hehe!

Carpe diem

God middag! Jag har varit uppe sen halv elva då jag städade hela lägenheten och klädde på mig. Min bror skulle komma hit kl 11 men nu vet i katten var han är... Så jag sitter just nu bara och vätar på att max ska vakna och att de ska komma :) Får se vad som händer mer idag, kram!

En julbild på Birk

Då var glada julen slut

SÅ! nu har jag gjort om min blogg så jag trivs med den helt okej :) Och hur länge sen var det jag bloggade nu? typ en månad.. aja here I am. Men jag lovar inte att jag kommer blogga varje dag dock. Jul,nyår och jullovet är över vilket är tråkigt men jag har halft ett gutt lov, varit i mås nästan hela lovet.
Idag är det fredag och vi stylister var lediga idag vilket jag inte tycker om, man vill ju sminka och ha kul ju! Ikväll blir det lite chillfest hos Joanna, nice ju! Ses någon annan dag puss
En bild från nån dag

Jag vill...

...INTE BLOGGA NU.
RSS 2.0