Ssommarkväll

Haå! Jag var ju som sagt med max när han kom hem,sov hos honom två nätter. Det blev lite nattbad i hans pool och extra myyys. Fy tusan vad gutt det var att ha honom hemma. I söndags hade vi våran 1årsdag men vi gjorde ingen jättegrej av det,vi ville bara vara med varandra så mycket som möjligt just då. Vi kommer nog göra något speciellt när vi åkter till öland istället :)

Igår vart det ju Sara storasyster zorics födelsedag! Jag och fia fixade oss lite,mekade paket och lite grillkött sen åkte vi till henne och festen kunde börja. Det var en himla fin kväll,tack alla. Runt elva tolvtiden så gick typ alla hem. Jag,sara,matilda,lisa med flera gick till statoil sen fortsatte jag lyfta mina fötter hela vägen till max där han och victor lanade. Jag däckade rätt snabbt där japp. Idag har jag bara vaknat och kollat på när virre och max har spelat lajte. Kom hem för en timme sen ungefär,då gjorde jag mig lite käk och snart kommer saris till mig. Tjaråååå!
Älskar dig coooooling

P.S i love you if that could make a change

Medan alla andra är på latitud osv så ska jag snart åka till min älskling istället..och kanske kommer jag hem tidigare än hoppats eller stannar jag där tills måndag :) Kram på er

Föralltid . . .

Hallå hallå. Gårkvällen spenderades med fia,matrin,pungis och jang på segelholmen. Martin skjutsade in mig till hamnen igen vid 12 och då gick jag hem men fia stannade kvar. Jag pratade med min pojkvän ett tag innan jag somnade,men det blev bara 4 timmars sömn sen vaknade jag klockan 8 av att det var så varmt.. Nu ska jag väl ta och duscha och fixa mig lite,sen kommer max in till mönsterås vid fyra ungefär så då ska jag till honom. Hoppas dagen blir bättre än vad jag tror.. Ha det bra ni med.
Haå darling

At work

Tjabba tjabba! Jag sitter här och chillar på jobbet,inte så många kunder så då kan jag ju lika gära ta upp datorn så det inte blir för drygt. Max kom inte hem idag utan han kommer hem imorgon istället så jag får träffa honom då. Jag slutar här klockan sex och då vet jag inte vad jag ska göra..kanske bara blir sitta hemma som igår. Aja ha det så bra i alla fall,kram!
Så här ser jag ut idag ; )

Never tell? or.. tell? do it or not?..

Ja vem läser blogg mitt i sommaren? inte så vanligt kanske. Själv så jobbar man typ varje dag och jag känner ingen speciell sommarkänsla för att jag har varit ute i det fina värdet typ en gång..? Men imorgon kommer min saknade pojkvän hem så då kanske det blir ändringar:) Ha ett bra sommarlov ni i alla fall!

En fin sammanfattning!

Yes nu ska jag ta och berätta om min midsommar,avslutning,metaltown med mera!
bild från oknödagen:

Börjar väl med oknödagen med niorna som var ganska nice. Solen sken och vädret var kanon. Det blev grillning,dragkamp och sola som bara den. Sista dagen med klassen kan jag ju säga..lite sorgligt men det är sånt som man får ta. När alla klasser hade åkt hem från oknö så skulle man fixa sig inför avslutningsmiddagen på kvällen. Då såg man ut såhär:
Kvällen blev kanonbra med mat,tårar,glädje osv! lite bilder från det har ni här:
Dagen efter skulle jag,max,simon och natalie bege oss tidigt som fan till Göteborg. Så jag var tvungen att gå ifrån avslutingsmiddagen lite tidigare för att packa och sen sticka till max. Vi satt uppe nästan hela natten och pratade för att vara säkra på att inte miss tåget som gick kl 05.00 på morgonen. Jag somnade i en timme ungefär sen väckte max mig och sa att vi skulle gå.. yrvaken lisa och lagom glad max gick till bilisten för att bli upphämtade av natta och hennes mamma. Efter ungefär 5 timmars tågresa och ett ombyte på hotellet så stod vi alla fyra i en sjuhelvetes kö in till SHOCK. Kön var helt jävla enorm och där stod vi i 2 timmar för att byta våra metaltown biljetter till ett band så vi skulle slippa köa ännu längre för att komma in till själv festivalen. Vi missade första bandet,men det var ingen fara. System of a down gjorde kvällen helt amazing! Och om ni tänker er 30 000 människor som alla samtidigt vill ut från en festival och alla är arga,trötta,blöta och skitiga..det blir inge vidare bra va? Nja,vi donade md bussar och stod i kö och höll på men till sist fick det i alla fall bli en efetrlängtad taxi att åka hem i runt 3 snåret på kvällen. Vi vaknade runt tio-elva på lördagen och då vart det bara in i duschen med pojkvännen och sen fixa sig. Det fick bli en rejäl frulle på donken sen vidare mot METALTOWN i en lagom full buss. Finns inte så mycket mer att berätta om den dagen mer än att allt var helt jävla insane! BMTH, fyfan vad bra live! Alla hardcore händerna i luften sen hoppa som galingar,så jävla sjukt underbart! Jag skulle inte tacka nej till att se dom igen vill jag lova. Man somnade lagom gött efter att ha sett,bmth,avenged sevenfold,volbeat,korn,all that remains osv. Men innan sovdags så tog jag,max och simon en liten cykeltur ute i götet,haha alla glodde på och och skrattade! Men det var nice. På söndagen gick jag och max upp i skaplig tid och åt hotellfrukost och gjorde oss i ordning. Innan vi skulle åka hem tog vi en sväng på stan,jag han,simon och lina och päronen. Det var lite struligt med tåget när vi skulle åka hem,men lider man inte av syndrom panikångest så går allting finfint! Vi var la hemma runt tio och då fick sängen sig några kilo att smaka på,trött som attan. Det var nog allt om metaltown 2011. :)
Någon dag efter jag kom hem piercade jag mig i kalmar,asnervös var jag men det gick fint. Och här är resultatet:
Japp dagarna gick och sedan blev det midsommar då jag,max och hans familj + en familj till skulle åka till västervik och campa lite. Vi åkte dit redan på torsdagen och satte upp förtält osv. En lagom chill kväll med tacos och sällskapsspel. Det blev fredag och midsommarafton. Max den sömntutan vaknade lite senare än vad jag ville men jag som är så snäll lät honom nästan sova klart.... det blev lite fixelifix med mat och annat. Efterrätt-jordgubbsmarängtårta,ganska ljuvligt sådär på midsommarafton. Jamen dagen kvällen och natten var lagom trevlig. Jag lärde mig t.ex spela plump som det visade sig att jag var lika dålig på som max pappa jörgen hehe. Upp nästa dag,alltså lördag och fixa te sig lite. Gå till en pizzaresturang i regnet och käka lite sen lite senare gick jag,max,helene,jörgen,gitt och håkan ut på öarna för att ha lite picknic men vi kom inte ut mer än två öar innan regnet öste ner så det blev att gå tillbaka och fika i förtältet och spela lite sällskapspel istället. Jag shoppade lite på lager 157 innan vi skulle åka hem på söndagen. Ja det var min midsommarhelg det. Hoppas eran också var härlig!
Och det var nog allt för mej tjohej!

Nu kan inget gå fel.

God dag god dag! Mitt liv är underbart vill jag lova. Inte för att mitt sommarlov är så toppen eller för att min pojkvän inte är hemma utan för att jag har blivit intagen i västervik...och inte på vilket program som helst utan på...HANTVERKSPROGRAMMET STYLIST! Det var ingen enkel match att öppna brevet här hemma helt själv..jag nästan darrade när jag skulle öppna upp det,och när jag fick modet till att läsa brevet hoppade jag upp till skyarna och tårarna rann. Nu är allting kanon,ska bara fixa en lägenhet med som jag håller på att titta just i detta nu :) Ha en asbra dag!

Lite för många makaroner

Hejsan! Jag har varit med om ett par goa kvällar senaste tiden,även att det inte går en sekund utan att jag skanar min pojkvän.. Som igår blev det korv,vin och körsbär med en massa trevliga människor hemma hos mig. Natten blev lång så idag har jag varit dödstrött! Redan klockan 11 cyklade jag till mormor & morfar för att hjälpa dom med att flytta. Det gick jävla snabbt och enklet. Runt 1 cyklade jag till mormor och morfars lägenhet för att ställa in lite saker och käka lite fika. När allting nästan var klart satte jag mig i soffan och somnade... Jag var tvungen att gå hem och lägga mig då kände jag,så det gjorde jag. Sov ungefär 5 timmar (y) Nu är jag lagom sleten och väger lite mellan att slappa ikväll eller dra till långemåla.. vi får la se. Kram!
Maj bejbis finger
RSS 2.0