Friday friday....

Menhej på er! Vilken härlig dag det är idag,inte som igår då det var alldeles för kallt. Och denna fina morgonen började med att jag gick upp,åt frukost,plattade håret och cyklade sen till mormor och morfar för att klippa gräset. Jag fick lite pengar och ett paket av mormor,tacktack! Nu är jag hemma och har bara hunnit duscha och klä på mig. Snart kommer fia till mig,jag vet inte vad vi ska hitta på men vi måste i alla fall fixa lite inför valborg. Det kommer bli en lugn valborg med mina fina tjejer. Hoppas ni också får en finfin dag,heidå:)

bild sen igår

Jag älskar låten & jag älskar dig

Steg Upp På Morgonen 
Innan Din Dag Var Riktigt Vaken 
åååå Vilken Härlig Dag 
Smög Mig På Knä Till Sjön 
För Att Få Se Dig Bada Naken 
åååå Vilken Härlig Dag

Lalalalalalala... 
Lalalalalalala... 
Lalalalalalala...

åh Såg Du Mig? 
Såg Du Vem Det Var?

Jag Hade Satt Mig Ner 
När Du Tog Av Dig Dina Kläder 
åååå Vilken Härlig Dag

Fick Syn På Svalorna 
De Kunde Lova Vackert Väder 
åååå Vilken Härlig Dag

Lalalalalalalala... 
Lalalalalalalala... 
Lalalalalalalala...

åh Såg Du Mig? 
Såg Du Att Det Var Jag?

Du Låg På Rygg o Sög Ut Saften 
Från Ett Strå 
Och Du Hade Ingen Annan 
än Dig Själv Att Tänka På 
Men Trodde Du Att Du Var Ensam I Det Blå 
Trots Att Bakom Jag Såg På 
Jag Vet Att Jag Blev Smått Generad 
Mmmm 
Men Jag Tror Även Att Även Du Var Intresserad

Såg Du Mig? 
Såg Du Att Det Var Jag?

Lalalalalalalalala... 
Lalalalalalalalala... 
Lalalalalalalalala... 

åh Såg Du Mig? 
Såg Du Att Det Var Jag?

Jag Tror Du Hörde Mig 
När Du Försvann Inunder Kjolen

Woowow Vilken Härlig Dag

Så Jag Fick Fly Iväg Och 
Jag Sprang Naken Bort Mot Solen

åååå Vilken Härlig Dag

Lalalalalalala.....

Korv

Nuw har jag kommit in efter en hel kväll med skateing:) Matilda&sara följde med mig hem,vi har mest chillat ochså. Det blir väl sovtime om några timmar och imorgon ska jag minsann klippa gräset hos mormor och morfar på morgonkvisten! Natti på er♥

Kanske är du bara bäst

Hejsan,nu har jag äntligen fått sällskap av min kömpis:) och vi ska väl snart ut till max oxh hans vänner i hamnen och jag ska ta kort på när dom sk8:ar. Ikväll ska jag va lajte med sara och sen sover jag nog ensam hemma ikväll.. Ha't bra!

nananana

Och så här ser lisa typ ut idag,

Jag bloggar inte alltför ofta

Hallojj:) Snart är veckan slut och jag har inte gjort alltför mycket detta påsklov. Jag har umgåtts med mina vänner och min pojkvän. Jag har även träffat min kusin lite,och hennes barn. Happ,vad ska jag skriva mer? Idag vet jag inte vad som händer,min kömpis svara mej inte.. och jag är hungrig. Får se vad dagen har att bjuda på. Hejdå

HjälmeN var det.

Hejsanhejsanhejsan :) Nu känner man verkligen att det är lov,vakna upp på en måndag och slippa gå till skolan, asskönt. Gårdagen spenderades mestadels med sara och matilda,vilket var kul det. Igårkväll kom en liten skit till mig och kröp ner i sängen så jag slapp vara ensam,undra vem? ;) Nu sover han i alla fall och om några timmar ska vi äta påskmiddag hemma fast inte med påskmat..hmmm. Vi får hoppas att min älskling kan få i sig lite mat i alla fall. Jag bloggar nog senare idag puss!

Jap här vart man klar

Mamma står och gör mat,det luktar smaskens! och jag har fixat mig nu,men vad fan händer yao? Det får bli nästan problem ciao!

Hejen hejen heter det

Ett1 hejen:) Redan fredag igen,ojojoj vad tiden går och snart står vi där vi två,och tittar ut på vad vi har gett oss in på och kanske blir det helt perfekt. I alla fall, igår blev det grillkväll ute på oknö med massa gött folk,men jag och fia stannade inte där så länge utan vi åkte med utter in till mås och där blev det grillfest hemma hos pungis istället. Det var väl okej kul där men jag var så trött så jag gick hem vid elva,men fia stannade. Jag träffade min pojkvän en snabbis innan jag gick hem med. Idag..vaknade jag väldigt tidigt av att en skitunge kom hem lite senare än vad jag hade trott men jag somnade om ganska snabbt igen och gick istället upp vid elva. Nu har jag ätit frukost och duschat så nu är det bara att fixa sig kvar. Idag har jag ingen aning om vad som händer men ikväll ska jag i alla fall grilla igen:) Puss och kram!

Det är kallt när det blåser

Hejhejsan:) Det har varit en brabra dag,kort har den varit med. Skolan gick snabbt som tusiken och efter den gick jag hem till sara & matilda med natti. Där åt vi lite riskakor och kollade på big brother. Det blev la lite långtråkigt så vi gick ut och träffade fia och det är vad jag har gjort hela kvällen. Varit med mina cheyor ute. Nu är fia och jag hemma hos mig och hon ska även sova här inatt för imorgon blir det skogen och orientering fan. Jag kommer äga och få MVG..nah. Godnatt pöss!
Där har fia en klädnypa fastknäppt på ögonbrynet

Det är väl skitsamma då

Jag försökte göra någon jävla header till den här designen men det sket sig,jag får la fråga min boyfriend någon dag. Och vad fan ska jag göra nu? Jag är godissugen men inte fan orkar jag gå och köpa godis nu inte..

Nu lägger du av oki?

Hejhejhej. Här sitter jag och lyssnar på annabell i det fina vädret. Jag har nyss ätit lite macka och o'boy,som jag fick göra helt själv idag. Ja men dagen har väl varit okej,vi spelade upp vår låt som vi har hållt på med ett par veckor nu i musiken. Inför hela skolan och allt,men det gick bra. Annars vet jag inte vad jag ska göra idag,känns ungefär som om jag inte har några vänner och ingen pojkvän heller just nu,men det går la över :') Ha en härlig dag!

Två dagars gammal bild ye

Hey mickey mickey

Heisan. Fan vad den här dagen har gått snbbt,jag har inte gjort ett skit. Det var en trevlig kväll igår i alla fall med tjejorna. Ehm..jag åkte hem från fia runt fem och sen dess har jag bara hunnit duscha och göra mig iordning. Jag skulle egentligen gå till solhem ikväll men det blir nog inte så men kvällen blir nog bra ändå. Nu är jag hungrig,så mycket vet jag och därför ska jag kika i kylskåpet efter lite käk. Ha det bra hey!

2 Förändringar en förlust

6:an
9:an
Det kan hända en hel den på tre år,för mycket.

One two three and we're there

Hallåhallå fredag var det här ja! Veckan har gått skapligt snabbt,inte för mycket läxor och sånt grejjs. Just nu sitter jag här hos fejja efter en lagom jobbig dag men bra ska den bli får vi hoppas. Det blir grillning och lite trevligheter hos min bästis ikväll,kanske blir det en sväng in till måset med. Ha en fin kväll i alla fall,puss!

Violent pornography

Hallojsan. Inget bloggande för min del på några dagar nudåva. Jag har varit ute och rullat inlines med mina kömpisar om dagarna,eller ah typ två tre dagar :) Det har nog inte hänt så mycket mer än det,jag har färgat min pojkväns hår så nu är han blond med hehe. Annars har jag ont i ryggen osv,och nuni har jag inte mer att skriva ;D puss

Sletet?

Japp igår blev det en lite smågalen kväll. Vi gick till Någon kille i någon lägenhet runt sju där det var en massa folk fast där stannade vi inte så länge. Vi gick istället vidare till någon anton som bodde typ vid lammet,skitfint hus nästan så man inte vågade festa där. Men röjj vare minsann,massa folk från små till stora och från alla ställen. Jag vet i fan vad klockan var när vi gick därifrån men den måste väl varit runt ett-två. Jag och matilda gick i alla fall till bobban och fia gick till elin ist. Jag och matilda sov hos bobbis,fett gutt. Jag har lite ont i nacken och axlarna idag vill jag lova. Oliver kom till bobban på morgonen,hehe vi väckte honom med flera lite..iaf vi gick till mackan och mötte upp fia på vägen. Det blev pizza och nu är jag och fia hemma hos mig,matilda har gått hem. Nu blir det lite fixelifix sen kanske vi kör en kväll till! Ha det bra puss!
Detta är faktiskt jag just nu,jag har inte gjort ett skit sen igår haha lite halvsliten!

Ha det gött

Hejjjjjjjjj! Här sitter jag med mina goa babes och väntar på att kvällen ska ge oss världens bästa väder. Utgång om några timmar sen kör vi ute ikväll minsann. Här är det sommar pusshej!

Café

Hallå hallå =) Detta blir en chill dag,jag och fia sitter i cafeterian och lyssnar på musik. Jag har precis gjort mitt svenskaläxförhör och det gick väl okej tror jag. Efter skolan vet jag inte riktigt vad jag ska göra mer än att vara med fia. Det var det,ha det bra puss!

Det är fan varm ute wiho

Tjollahopphej:) Ingen vidare bra dag idag men det är inget som inte en go kille och pannkakor kan pigga upp! För det var vad jag gjorde när jag och max kom hem till mig efter skolan,jag gjorde pannkakisar vilket jag älskar♥ En gång i veckan annars funkar inte livet bara. Max sover lite för tillfället men snart får jag nog liv i honom så vi kan se en film eller gå ut eller något. Puss & kram!
Nästan ett år gammal bild sen förra skolavslutningen

Cuz' we will make it all the way

Så nu har jag fan pluggat! och även ätit lite mat..och sett en film. Förövrligt lyssnar jag på rise against och saknar min pojkvän,funderar nästan på att dra till honom hasså.. Min gulliga mamma kom in med ett paket förut där det låg tre kexchokladisar (vilket jag älskar) och en liten blomma..och ett kort hihi sött :') Nu ska jag läsa lite på min so,vi hörs säkert imorgon puss!

Mums tänker hon...

Popisar

Hejsan allesammans:) Jag har varit fett trött idag men tack vare en superlektion med spanska då vi fick göra pizza och att hela vår klass fick glass av fia och natta så har det blivi en bra dag ändå ihi. Jesper is back och det är kanonbra tycker jag. Efter skolan hade jag tänkt gå ner till hamnen och kolla på max och simon när dom åker lite men jag var tvungen att göra klart en massa som jag hade kommit efter i bilden så jag fick göra det istället. Nu är jag hemma och som ni ser på bilden är det detta jag ska ägna mig åt just nu och kanske några timmar till. Pustja!

I wish i could keep you much longer

Wish I could just stop by
And maybe say “Hi”
Wish I could just Stop by
And lay by your side
Wish I could just stop by
And maybe say “Hi”
Wish I could just Stop by
And hug you like i did before


Hello!

Måndag minsann,hej! Gud vilken lång dag det är på måndagar i skolan,massa jobbiga lektioner. Men det är bara att ta tag i nu,bara några veckor kvar sen jävlar! Jag kollade var jag hade kommit in prelimenärt på gymnasie på so:n idag & tyvärr blev det inte mitt förstaval men i alla fall tredje..bättre än inget :/ fatta att det är 215 poäng för att komma in på stylist,och jag har 165. Det är bara att ligga i sista veckorna nu lisa. Iaf..fia och jag gick till konsum efter skolan och köpte hårfärg till mig. Så nu har jag färgat håret och det blev la okej,bara lite mörkare så jag får bort det fläckiga som aldrig verkar vilja försvinna. Nu ska jag och fia ut en sväng,mycket härligt väder må jag säga! Hejdå:)

Fotofilm hell ye

Okey what is this?
Who's that random who write to me?
Maybe you're funny? =)
Ok, i'll call you ;)

Nyvaken Lisa

Tja. Suger min blogg eller? ja lite för att jag inte orkar med den 24/7. Min vecka har varit lite sisådär.. inget jag behöver ta upp här. Igår var det i alla fall fredag och första april,det var inte så skoj för jag blev varken lurad eller lurades med någon:(  Efter skolan gick jag och fia hem till mig,fixade oss lite osv. Vi kom till mackan runt sju tror jag? Och där var det full rulle,typ 11 pers minst. Beerpong,musik med mera alltså mycket trevligt. Jag gick hem därifrån vid ett nån gång och var hemma runt halv två. Idag har jag varit själv hela dagen och inte gjort nånting alls. Ikväll får vi se vad som händer. Ha det bra hej!
Haha,jag skulle ändra en text jag hade skrivit och då tryckte jag på en massa knappar men iställer för att texten ändrades så fick jag fram min webcam som jag har letat efter i 10000 år,hittade inte programmet för att ta bilder någonstans. Men nu kan jag äntligen använda den hehe gött! Jag är även lite småtrött och ofixad på bilderna.. gilalr min tröja iaf den är fett söt.
RSS 2.0