Savin' me

Hejsanhejsan. Härlig kväll/natt med min pojkvän igår. Men kanske inte lika härlig morgon idag,hehe min pöjk är lite tjurig just då..men det fixar jag till;) skolan har la vatt okej. Nu sitter jag här i min säng medan lina och fia slevar upp glass. Vet inte vad som händer sen iallafall. Puss

Bort med att

Min mage har väl tjockat till sig lite på sistone och därför ska jag och Max börja springa spåret en gång i veckan. Vi ska nog inte börja riktigt än,det är fortfarande lite för kallt. Men jag kom på vad jag kunde sluta göra! Sluta äta godis,fast ändå inte helt. Jag får äta godis med mindre socker som också är jättegott. Fast vet ni vad? Jag kommer nog inte hålla detta;) men det är värt ett försök!

Du log mot mig en sista gång

Hejsan där:) Min dag började kanske inte så bra,jag var supertrött till att börja med sen när jag kom till skolan var inte fia där vilket gjorde mig på sämre humör och det är inte allt för första lektionen var idrott=pontus som jag inte gillar:) Han gjorde mig förbannad och när jag blir arg på idrotten så skiter jag i allt,annars kan man ju bara sitta och skriva på andra lektioner men honom blir jag så arg på så jag sket i allt,japp. Max försökte i alla fall göra mig glad och det gick väl nästan. Det var även dålig skolmat idag så jag följde med max och Niclas och åt pommestallrik,mums. Annars kom jag hem för ungefär en timme sen,jag hoppade direkt i duschen när jag kom innanför dörren. Efter att jag har frysit hela dagen var det riktigt skönt! Nu ska jag snart börja plugga..hejdå

Tur att min mobilkamera är bäst

Jag vågar mycket,men aldrig det..aldrig

Hej på er! Två dagar sov jag hos max,fyfan vad gutt att ha honom hemma igen:) Två dagars kärlek,kan det bli mycket bättre. Han hade i alla fall haft det bra och han visade massa fina bilder. Idag skjutsade han mig till skolan med sin räsercykel och sen gick vi hela långa dagen i skolan fett kul. Fia följde med mig hem,vi käkade pizza och jag klippte mitt hår lite för jag hade småtråkigt:) Kommer nog inte palla ha lugg men nån gång kanske. Jag följde fia en bit hem och sedan gick jag tillbaka hem igen.
Gud vad jag älskar att bara gå när det är lite småmörkt och lagom bra väder och sen bara lyssna på hög musik och bara tänka,släppa tankarna lösa helt. Det är bara i tankarna som man är fri,så är det nog. För i tankarna är allt möjligt och man får göra vad man vill,allt det där som man inte vågar egentligen. Som att  vara bara tio meter ifrån det man älskar så mycket men ändå så långt borta för att man inte vågar ta steget. Som du sa älskling,så nära men ändå så otroligt långt borta.. Om allting bara kunde vara lite enklare,jag vill ju så gärna bara kliva in genom dörren och känna att allt är som vanligt igen. Allt för mig kram.

Maybe

Jag gick inte till pappa och var inte med fia heller..så jag har suttit hemma hela dagen och väntat på att max ska komma hem. Och nu är han äntligen hemma så om ett tag ska vi mötas och gå lite grann sen sover jag hos honom:) puss & kram!

I wanna wake up with you

God dagens alla:) Igår kväll var jag som sagt med fia,vi hittade på lite oh göra. Vi kom hem prick två igår natt och idag vaknade jag redan vid tio,jag satte på en film och kollade klart på den. Sen åt fia och jag frukost och nu har hon åkt och jag har duschat och är nästan helt klar. Jag funderar nu på om jag ska gå till min pappa om han är hemma,annars kommer fia till mig ett tag. Nu är det 3 timmar kvar sen är min älskling framme i kalmar:) Det kommer bli så underbart att få se honom igen,att bara få krama om honom.. Ja ha en bra lördag!

Just own the night

Tja eller något. Det har varit en lagom go fredag till att börja med. Den blev ju typ 10000 gånger bättre när jag kunde börja  ringa och smsa med min älskade pojkvän,han är dock kvar in gran canaria men imorgon jävla är han hemma och då är jag först på tur att döda honom med kramar,pussar med mera :D Nu sitter jag i alla fall här med mitt nystädade rum,guuhd vad jag är duktig! Om ungefär 2 timmar så ska jag på halvårs-kalas,haha min bror har blivit tokig:) Ikväll/natt blir det troligtvis att jag är med min bästis. Pussar!

Jag behöver din värme älskling

Jag vill ha min bebis här nu,fyfan vad detta är jobbig.
Jag börjar känna av det nu,
du vet när allting känns så hopplöst för just du inte är i min närhet.
Jag är inte bäst på att fixa bilder menmen.
Döda mig inte bara baby:(

Om inte då?

Hallåjsan. Det har typ inte hänt något alls idag,jag och fia har bara suttit inne för jag inte orkade gå ut. Men vid sex ungefär så gick vi till mackan,tredje dagen i rad heheheh. Jag och fia hjälpte honom att städa källaren,för det behövdes verkligen. Vi kollade på halv åtta hos mig sen gick jag och fia hem. Jag har bara kollat lite på mässterkocken och ätit glass så nu måste jag snabba mig att plugga..Vi har nämligen literaturhistoria-prov imorgon och det suger lite:( Kan typ ingenting. Ha en bra kväll iallafall♥
Fett söt jag var på min konfirmation....hahah hasså

Härligt

Hejsan där:) Jag bloggade inte igår som jag skulle för det hade jag inte tid med helt enkelt. I måndags åkte jag och gänget från fia in till mås,till mackan. Klockan tolv skjutsade utter hem oss till fia igen och alla följde med,full bil med mig,fia,sara,matilda,mackan,migge och amar hehe. När vi kom hem till fia tog vi det bara lugnt ett tag sen gick vi till vindskyddet på gårö och grillade marshmallows. Det var en jävla bit dit i lera och allt sen tog det ett tag innan vi fick fyr på elden,men det gick till slut ;) Riktigt mysigt blev det. Det var allt jag ville säga om den kvällen. Jag och fia vaknade dagen efter klockan ett..och då åkte nästan direkt hem till mig. Vi fixade i ordning oss sen blev det en liten promenad. Hela kvällen spenderades hos mackis med massa killar och fifa,trevligt trevligt. Vi kom hem runt två och idag vaknade vi båda väldigt tidigt,redan vid nio fast ändå så är jag inte fixad nu eller nånting. Aja nu ska vi väl hitta på något,puss:)

Snabbis

Hojhoj jag bloggar när jag kommer hem ist. Känns som om jag har mycket att skriva:) ha det bra så länge!

Summer in the air

Hallå hallå! Måndag var det här då. Skolan var lång men skoj,älskar mina cpkompisar. Natta och jag har taggat metaltown hela dagen typ fast att det är 88 dagar kvar.. Efter skolan gick jag och fia hem till mig,värmde lite mat och nu sitter vi här och väntar på att matilda och sara ska bli klara. Vi ska lana ikväll,eller om det nu blir något av det eller om vi hittar på något busigt:) natta ska kanske också vara med,gött! Nej nu måste jag nog packa. Bloggar ikväll,puss.

Jag vill ha somaaaaaaaaar

All the way and back again

Jag har ingen anledning att glömma,ingen anledning att försvinna eller att göra fel.
Jag gör inte det rätta för att jag vet att det är rätt,jag gör det för att jag vill.
Jag kan riskera mycket men det gör mig nog inget,
jag hänger på denna resan och njuter av tiden.
Varar det inte för evligt så har jag i alla fall fått det bästa så länge som möjligt.
Vi vet inget,vi har ingen aning och det är där spänningen kommer in. Vi vågar satsa,för vi har ett mål.

Storbloggarn då

And hey darling. Så börjar jag mitt inlägg bara för att det är början på världens bästa låt som jag lyssnar på nu. Jaha det har väl kanske inte blivit så mycket bloggande på senate tiden..jag vet inte riktigt vad jag har gjort om dagarna faktiskt. Varit med fia & min pojkvän antar jag,plus att jag tycker att jag inte har något speciellt att blogga om. I fredags kommer jag iaf ihåg att jag åkte till kalmar med fia,jag köpte ett par skor vilket var behövligt och bh&trosor. Mja,när jag kom hem därifrån skyndade jag mig lite på för att sedan gå till solhem med Max. Några bra band spelade,och massa plus till ghiab för dom var riktigt duktigta. Runt elva gick jag och max till mig,jag packade bara min väska sen stack vi hem till honom och mysade. Sista natten på en vecka med min älskipälski. Han åkte i lördags till gran canaria..så nu kan vi varken smsa,ringa eller något alls:( det suger ganska mycket. Aja nu har jag nog snott ihop hela det här inlägget.. Jag ska bara berätta om igår också, då jag och fia var hos mackan. Vi kom dit runt åtta med allting fixat,mycket folk och en himlans bra kväll blev det. Jag och gummsan kom hem typ två tre. Och idag har vi legat och degat till klockan sex då vi gick ut och tog en promenix och åt pizza. Så nu sitter jag här i min ensamhet..hehehe. Det var allt pussssssss!

Du är en bra en

Nu har jag ätit mina våfflor och städat mitt rum,jag har fan dammat från topp till tå och tack vare det är jag äntligen varm annars fryser jag all the time:( Min älskling kommer till mig alldeles straxt och han ska hjäpla mig med matten,inte för att jag suger bara för att jag inte ahr jobbat på lektionerna på typ en termin..heh. Ja det var vad jag hade att säga. Puss o godnatt!
Mamma kom in med lite grejjer till mig förut som hon hade fått med posten,
jag gillade halsbandet iaf:)

Inatt är det du och jag

Hejj :) Min helg har varit bra,mest varti med max ochså. Min dag idag har varit sjukt seg,som måndagar alltid är. Jag och fia gick hem till mig runt tolv för vi var trötta och hade huvudverk..pallade verkligen inte skolan just idag. Vi åt lite glass och satte på en rulle istället(y) Sofie har åkt för ett tag sen och jag sitter här och kollar på vilka glasögon jag ska ge min pojkvän,det behöver han nu när han ska iväg till jävla gran canaria. Men ha en trevlig kväll allihopa!

Test

ÄRLIGHET
ditt älsta hångel?
17
hur många har du varit riktigt RIKTIGT kär i? maybe tre
vad tycker du om kärlek? Det är nog allt
när kramade du någon sist? idag
kramade du någon speciell person ? ja
har du svårt för att bli kär? nej
när fick du senast en komplimang? En timme sen

HAR DU NÅGONSIN
varit medvetslös? ja
playat? Nja..kanske de
gjort något riktigt dumt? ja
gjort något du verkligen ångrar? ja
åkt ambulans? nej
gjort något olagligt? ja
blivit polisanmäld? Nej
blivit stoppad av polisen? ja
varit på polisförhör? nej
slagit ner någon? Ja,varje dag
skämts över dig själv? ja
tagit droger? nej
blivit "utnyttjad"? Mja
gråtit inför någon du tycker om? ja
misshandlat någon? Ja
umgåts med folk som sysslat med droger? ja

SENASTE PERSONEN SOM
sov i din säng? Max
såg dig gråta? Max
fick dig att gråta? Max
du gick på bio med? Max
du kysste? Max
du var tillsammans med? Är med max
du saknade? Max
sa att den älskade dig? Max
Fullständigt namn? Lisa Alma Susanne Frick
Vart bor du? Mönsterås
Bor tillsammans med? Mom

Husdjur? - no
När är du född? -  951006
När ska du sova ikväll? - Inatt
Duschat idag? - ja
Pussat någon idag? - ja
Vad har du ätit? - Goood mat
Dagens bästa? Vet jag inte
Dagens roligaste? - Jag : )
Har du många vänner? - Nja
Hur många har varit otrogna mot dig? - ingen..tror jag
Har du pojk-/flickvän? - Japp
Vem pratade du med i telefon senast? - Max
Vem fick du senast sms ifrån och vad stod det? - Oki aa :) från max


DU UNDER DEN SENASTE MÅNADEN:
Saknat någon? - Ja
Ångrat något? - jaa
Ljugit? - Nja,jo kanske
Svikit någon? - Kanske det med
Gråtit? - ja
Skrattat? - ja
slagits? - ja 

9 frågor om dina vänner
vem vet allt om dig? - Max,han vet nog fan allt
vem är den roligaste av dina vänner? - Alla är kul på sitt sätt :)
vem är snyggast av dina vänner? - rUNKEN
vem är den du helst har filmkväll med? -  Tjejorna
vem står dig närmast? - Fia och max just nu
vem har du känt allra längst och fortfarande känner? Sanna axelsson
vad skulle du göra om någon av dina vänner dog? - Det är en knivig fråga
vem är din senaste kompis? - Det vet jag inte,kanske koffe ; )
hatar du nybro för att du inte bor där? haha nej svääär
gillar du någon ?- Ja,jag gillar alla<3<3<3<3

The results

Före
Efter
Jag vet inte om ni ser så jättestor skillnad men lite kanske:)

Fundera,dag fem

Hejj. Igår bloggade inte jag,men nu gör jag det..och igår var jag ett tag med min pjkvän,eller vi sov typ en timme och sen åkte han hem och jag gick till mack. Jag och mackan kollade på psalm 21,en skräckis och den var la bra. Efter filmen åkte jag till maxen,8 månader vettni. Idag,har jag inte gjort speciellt mycket än..jag har färgat mitt hår men det blev dock inte som jag hade tänt mig menmen:) även varit med fia och är still hehhee. Ikväll blir det datorn och bege sig till lillvirre och max,gutt skare bli tror jag. Vi hörs puss!

Musik

Musik får en ju att känna sig på olika sätt,olika känslor. Men jag har även märkt nu att musik kan göra att man känner sig speciell som person,som om man är någon annan lite mer unik,eller att man känner att man vill bli på ett annat vis när man hör en speciell låt. Sånt där är lite otroligt..
Sug på den du blondie

Last friday night

Hallå eller. Skolan sög tror jag,helt cp. Nu är jag i alla fall hemma med min babe<3 vi har ätit lite muffinssmet..det var gott. Jag har typ inget mer att säga,vi drar snart till hemlig ort..uhuhu nämligen storgatan,där händer det grejer.Pussehejjj
Vill du bli ett minne blott som långsamt suddas ut?

Ganska nytt,ganska annorlunda

Men hej på er! Jag har legat hemma hela denna dagen med,det började med halsont och mer förkyld på morgonen. Fia kom förbi här runt halv tre och stannade ett tag. Nu har jag precis ätit smaskig mat och ännu mer mat blir det på halv åtta hos mig. Pusspuss

Nu är det dags

Så då har jag gjort min engelska och just nu lyssnar jag på mina älsklingar a day to remember♥ Och jag pratar även med Marcus,vi har lite tråkigt kan man säga. Snart ska jag väl sova om jag nu kommer lyckas med det,så mycket som jag har sovit idag. Jag kommer iaf till skolan imorgon,och tyvärr har vi bad första timmen..min hals kommer dö ännu mer. Puss och kram och godnatt och..hej!

Uppför är det lättare men neråt är det brant

Hejhejhej här är jag. Min helg har varit mest bra men även lite si och så. Lördagskvällen blev la mycket bra,jag och fia gick till hennes kompis elin och tog oss lite där. Det kom lite folk dit och jag åkte runt lite granna,nä men det var bra iaf. Igår var jag hos min pojkvän och hade det underbart :') Vi åkte och köpte godis klockan nio sen tänkte jag att jag ändå kunde sova hos honom så det gjorde jag med. Jag vaknade imorse med ont i halsen och förkyld + ont i magen så jag åkte hem och la mig i sängen. Jag sov en himla massa..och nu vet ni vad ska jag göra min engelska sen ska jag bannemej äta lite mer godis. Puss
För nu har jag den i mina händer mohahaha,here we come baby

Vi har bara varandra

Hej vad roligt det är att skriva om detta inlägg som jag nyss gjorde och råkade ta bort. Fia och jag var hos mackis igår med hans kobisar plus lina. Vi kom hem klockan två och då blev det sängen dirr. Idag ska vi kolla på max match och sen blir det nog lite busigheter ikväll. Nu orkar jag inte skriva mer. Hej ha det bra

En känsla

Är det såhär det ska vara till döden? jag vet inte om jag vill vara med i spelet längre. Kanske är det inget för mig,jag kanske är någon annan egentligen. Jag kanske är en såndär som vill upptäcka lite mer av livet,som inte kan leva i samma spår hela tiden. Eller kanske snackar jag bara strunt och ska fatta att det är så här det är. Det finns ingen återvändo nu,jag sitter fast och trivs med det. Jag känner mig trygg,ändå att jag en gång var så vild. Det tynger ner mig,kanske kanske är det därför..kanske är det bara så det är och ska vara.

Snodd av saris

Tjejlistan
1. Har du ett par rosa string? - Ja
2. Vem var den senaste du pussade? - Max
3. Vad har du för bhstorlek ? - 75B eller c
4. Trivs du med det? - haha det går la
5. Hur många killars telefonnummer har du inlagt i din mobil? orka räkna det
6. Gillar du nån nu? Självklart
7. Vad gjorde du inatt? - Sov
8. Och i förrgår natt? - sov då med 
9. Vad gör du innan du ska sova? - smsar eller bara tänker och försöker sova
10. Kan du prata med din mamma om allt? - Mja fast allt pratar man inte om
11. Hade du berättat för dina föräldrar om du blivit gravid? - Ja
12. Har du varit gravid? - Nej
13. hade du blivit glad om din pojkvän friat till dig? - Haha,vet nästan hur det känn..men jag skulle bli mest förvånad och självklart glad.
14. Choklad eller glass? Choklad
16. String eller hipsters? - String
17. klackskor eller sneakers? - Klackskor
18. Kjol/klänning eller jeans? - Allt är skönt:)


Tio fakta
1. Hemstad/ort -  M-ås
2. Hårfärg? - Brun
3. Längd -  162
4. Frisyr- Utsläppt 
5. Ögonfärg - Blågrön
6. Skostorlek - 38
7. Humör - Jag ska väl bli glad igen...
9. Civilstatus -  I ett förhållande
10. Vänster eller högerhänt - Höger




Tio saker om ditt liv
1. Har du nånsin varit kär? - Ja
2. Tror du på kärlek? - Ja
3. Har du gjort något inom kärleken som du ångrar? - Ja
4. Har du någonsin fått ditt hjärta krossat? - Ahrå
5. Har du någon gång krossat någon annans hjärta? -  Ja
6. Har du nånsin blivit kär i din bästa vän? - Jag är kär i min bästis hihi
7. Har du nånsin älskat någon utan att tala om de för honom? - Nej
8. Är du rädd för att starta ett förhållande med någon? - Om jag skulle bli lämnad nu,ja det skulle jag
9. Har du nånsin haft en hemlig beundrare? - Haha ja typ
10. Tror du på kärlek vid första ögonkastet? - JA


Tio saker
1. Kärlek eller pengar? - Kärlek
2. Cider eller öl? - Cider
3. Dag eller natt? -  Beror på
4. One night stand eller förhållande? - Förhållande
5. Tv eller internet? - Internet
6. Pepsi eller cola? - Cola
7. Vild fest eller romantisk hemmakväll ? - Beror också på vad man känner för
8. Färgfoto eller svartvita? - Både och
9. Telefonkontakt eller face to face? -Face to face
10. Bilddagboken eller MySpace? - Inget helst


Tio Har du nånsin
1. Har du nånsin blivet upptäckt när du smitit ut? - Ja
2. Har du nånsin viljat ta livet av dig? Jag har haft mina emodagar ja
3. Har du nånsin gjort något du ångrar? -  Ja
4. Har du hoppat bungy jump? - Nej, aldrig i mitt liv tack
5. Har du nånsin varit med i en olycka? - nja tror jag ej
6. Har du nånsin ätit en hel tårta? -  Nej,men jag skulle vilja....
7. Har du nånsin önskat att någon ska göra sig riktigt illa? - På skoj bara:)
8. Har du nånsin gått på bio ensam? - Nej
9. Har du nånsin gillat någon utan att de vart ömsesidigt? - Ja..tror jag
10. Har du nånsin tyckt att världen suger? - Hemskt ofta


Tio Känslor
1. Saknar du någon just nu? - Alltid
2. Är du glad?  - Jarå:)
3. Är du fundersam? - Inte det minsta för tillfället
4. Är du uttråkad? - nja
5. Är du tysk? - Nej
6. Är du italienare? - Nej
7. Är du fransk? - Nej
8. Är dina föräldrar fortfarande gifta? - Nej
10. Gillar du någon just nu? I love my little boy:)


Annat
1. Hur mycket är klockan just nu? - 17.54
2. Namn? - Lisa frick
3. Vart bor du? - Mås
4. Hur många barn vill du ha? - 2,3 elelr fler..det är svårt
5. Vill du gifta dig? - Jag vet inte det än :)
6. Rullar du spaghettin eller skär du den? - Skär
7. Har du ätit sushi? - Ah,blää
8. Favoritglass? - Finns många!
9. Hur många olika sorters flingor har du i köksskåpet? - inga?


Fyra Grejjor
1. Har du någonsin blivit jagad av polisen? -  nej
2. Har du en hund? -  Nej
3. Sover du helst själv eller med någon? - Med någon 
4. Tror du på spöken? - Kanske

Skulle
1. Skulle du vilja vara längre? - Ja
2. Skulle du vilja väga mer? - Nej
3. Är du full nu? -  Nej

Klipp

Orkar man blogg är då frågan? och ja,jag gör väl det. Efter skolan idag så gick jag och fia hem till mig bara ett tag för att äta sen vid fyra skulle jag gå och klippa mig,bara topparna då förstås. Mitt hår var sjukt slitet och hade gått av en massa där jag inte ens visste att det hade gått av.. sen såg jag att jag måste färga det,en aning missfärgat här och var. Men ja det blev väl ok. Nu har fia åkt hem och jag väntar på mina pannkakor som mamma står i köket och lagar. Pussen
och jag har väl inte orkat ta nya bilder

Lilla lady

Halloj! Jag orkade verkligen inte gå till skolan idag,suuupertrött men jag gick ändå. Allt rullade på som vanligt och efter skolan tog jag sällsakp med oscis en bit för jag skulle gå till max och kolla till honom. Jag tyckte han verkade må bra i alla fall:) jag gjorde även min svenskaläxa där och blev ganska nöjd. Hemkommen för bara en halvtimme sen och har ätit lajte. Snart blir det faktiskt sköna sängen. Posshaj

bara för att bilden är endast din

Moffin

Atja! Jessan följde med mig hem igår,vi kollade lite film och gjorde urgoda muffins med jordgubbar & glass,smaskens...Sen var väl ungens batteri slut så den första bästa jag kom på som hade en ipohne var mackan så vi fick gå till honom. Medan vi väntade på att betteriet skulle laddas klart så kollade vi på fotboll,snackade med mera. Jess sov även här,japjapp. Om idag har jag inte så mycket att skriva..jag badade med typ fem killar på idrotten imorse,det var askul!!! Efter skolan gick jag,fia,kevin och leif till sara och checkade film..eller big brother och annat sånt. Nu är jag hemma och har bara tagit mig en muffins och tänkt på min pojkvän för så tjock är jag. Jag saknar min pluttiplutt...pussar hej
Vi var så otroligt söta igår
och detta var våra muffins,visst ser de goda ut?
RSS 2.0