foton i det kalla


och till sist bara min facelook

Grattis john( L )

Grattis på tjugoårsdagen storebror,jag älskar dig.
lite bilden under dagen som gått,abbe är stencool

hur klarar du av att förstöra för så många?

Mördare
misshandlare
störd
fitta
ingen människa
ett monster

outfit

dagens outfit, vit tunika typ från NY,vitt linne med spets från MQ och en par strumpbyxor,har faktiskt gråa på mig men orkade inte ta en ny bild:P

inte lite kallt ute

Tjahej. klockan nio blev man väckt av mamma,NU ÄR DET FRUKOST!!!!!!!!!! =D =D =D jätteglad som hon är..-.- men men,jag gick iaf upp sen var det bara att klä på sig en massa ytterkläder för jag skulle gå ut och gå med boje,fan 16- ute o: sen har jag bara varit ute och tagit lite kort och snart ska jag in i duschen för sen blir det kalas,pusstja:*

hmmm..visst är jag cool,så där trött och påklädd-.-

V 17

Nej nu säger väl jag godnatt då och tagga kyrkan imorgon tror jag? plusa att broder John fyller tjugo20 fan gammal gubbe ju,aja puss godnatt!

snart 1


du har så rätt vännen

wonderful


You take the best things from me,
then everything gets empty
that’s not a world that I need
jag vet att jag har gett upp,men min kärlek till dig lever fortfarande kvar

thank's soetnows

Nu har emme ändrat min blogg igen,hehe tack så mycket det blev kanonfint!:)

fa1l

Dagens stora fail!
ser ni inte hur otroligt lika headern på bloggarna är? visst min kanske är lite annorlunda med att jag inte har sne text,jag har inte svartvit bild och jag har bara en bild och inte två men annars är dom ju fan lika dana,ska fråga emme om hon kanske vill göra om bara min hader igen annars får jag görs det själv för jag vill ju inte att min blogg ska se ut som två andras? man har ju en blogg om sitt liv osv då vill man väl göra den speciell också.

Rosa nunna är gott

Tjahej. och änligen fungerar blogg.se -.- har fan försökt i flera timmar nu men men. gårdagen var gr8 med kall vinter och fickan full av smällare tillsammans med den bästa. jag tog bussen till kalmar vid kvart i två sen kom Bill&Hedvig och hämtade mig i kalmar. just nu så har jag precis ätit och snart ska jag,ja vet inte typ?:P hemmakväll blire iaf om inte någon vill hitta på något,pussshay!
jag för ca en timme sen(A)

IN FUCKING HAGBY

Shubelullelulelu! fia och jag tog fem över fyra bussen till kalmaret,vi åt på donken och nu är vi framme in hagby. resten av kvälen,äh jag vet inte pusssssshayyyyy

outfittttttttttttttttttttttttttttttt

blåa jeansleggings från gina och vit tröja med tryck från new yorker,strumpbyxor och ett linne med

Nagelack är mummmmmmma tycker bellen

TJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! skolan har varit gr8,ehm..sista lektionen blev jag och natta utslängda för att jag sa nej? jävla fittannelie sa jag väl då,slog igen dörren och slängde mina böcker ute i korridoren:) mja,men nu är jag hemma och väntar på att fia ska komma för sen ska vi till hennes mammi:D Tom ska visst ha någon middag imorgon,men jag vill inte komma sådetså:) pussssssssssssssss
jag just nu ehe:

Min statistik!?!?!?!?!?!

Statistiken är för tillfället inte tillgänglig, försök igen om en liten stund.
vafan är det för jävla bullshit?
FAN VAD JAG STÖR MIG PÅ ATT MAN INTE KAN SE STATISTIKEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ÅHHHHHHHHHHHHH IT DRIVES ME TO HELL I PROMISE!!!!!!!!!
godnatt förhelvete!!!!

jag vet att ni älskar bilden

Loltja. dagen har la varit på topp för det mesta(y) efter skolan followade fia med mig hem,vi gick och köpte godis sen blevre filmtajm. ily darling. jag har sett robinson,fett spännande nu på slutet! nä nu ska jag nog gå ut med boje sen blire väl sängen,och var gärna sociala på sms jag har liksom 3375 sms kvar på 5 dagar o: pusssstja

Robinson(L)

Hellu,nu ska jag se robinson så bloggar snart puss gullisar!

och jag vet att ni tycker bilden är hur ful som helst,men ni är bara avundsjuka för att ni inte kan göra så..

Vilken färg?

Jag funderar på att färga håret,men vilken färg? fia vill ju att det ska bli blont..hehe,jag vill typ mörkbrunt eller fett mörk röd? kommentera gärna vad ni tycker:)

jag vet att jag har äpplen på tröjan,det är sött och mitt hår börjar växa te sig nu!

ser ni trädet?

kärlek,
vart är du?
vart tog du vägen?
du var ju nyss så nära..
men nu så otroligt långt borta..
saknaden att ha någon
här
hos
mig
just
nu
den är stor

Tack Emme<3

Som ni ser så har jag inte bara en ny header,det är lite små ändringar lite här och där och detta har jag söta Emme att tacka, tack så mycket det blev riktigt snyggt gumman:)

my look for today:*

blå tunika från gina,svrta strumpbyxor från H&M,ett vitt linne från gina det med och ett svart smalt skärp H&M

happyland

Tjahej. stressigt som satan till skolan jotack! engelska förhöret gick inte fullt lika bra,svarade på två frågor (på svenska,det skulle vara engeslka) vad får man för det? typ ett halvt poäng.. aja,hk gick iaf bättre fia och jag gjorde piroger och kladdkaka som kanske inte vatt fullt lika kladdig men men, apelsinjuice med mycket gott! provet gick också ganska ok. jag fick stanna kvar efter skolan och göra om mitt musikprov eftersom jag inte klarade det första gången,hoppas det gick bättre nu iaf. jag är hemma nu och mamma gör ungspankaka,det är gr8! och annars ser min kväll ut typ såhär:

puss:*

allting varar inte förevigt

underbara flickor

host host säger halsen

Hejsan. klockan är tio över ett och jag är hemma och är sjuk. för det första så orkade jag inte skolan idag och sen tur som var så vatt jag väl ännu mer förkyld idag och var inte pigg alls så det fick bli att vara hemma idag. jag har läst ut boken som ska vara utläst tills imorgon i svenskan. snart kommer jojo med lite mer läxor till mig-.- men nu ska jag se film,pusshey:) och det är ju inte duktigt fint väder ute när man väl är sjuk..

han är min

.


känslar gör mig galen

outfit

lila och vitrandig tröja från new yorker,linne från H&M och blåa jeansleggings från gina.

butterfly

Tjahallå igen, fia och jag började se en film vid namn butterfly effect men vi hann bara se typ en halvtimme sen skulle fia åkta hem runt sju. jag såg resten av filmen själv,lite läskig men jag överlevde:) bra var den iaf,kan rekomendera den! nu ska jag typ se någon gala på Tven eller när det är,annars blir det läsa ut min bok och sova puss=)
en bild på fisens arm där sammy har målat,mycket duktig är han. 
 

måndag som sagt

Tjalol everybody:) skolan vatt la goodie(y) samsam och fieli följde med mig hem efter skolan. vi har varit ute oh lite och just nu stack sammy till bussen. vet inte vad fia och jag ska hitta på nu men jag vill iaf se film(a)  aja,puss on tha noes:)

min tröja is back!

JUST NU ÄR JAG SÅÅÅÅÅÅÅHÄÄÄÄÄÄÄÄÄR GLAAAAAAAAAD FÖR VET NI VEM SOM RINGDE MIG NYSS?:D JO MIN DUKTIGA FINA FRU OCH HON MEDDELADE ATT HON HADE HITTAT MIN TRÖJA I TVÄTTSTUGAN WIIIIHOOOOOO:D och just nu laddar jag ner avatar för jag måste bara se den igen för den är så bra,puss:D

diss



jag dissar plattången! då tänker ni varför,hon använder ju den varenda dagjävel? men det är just därför jag dissar den,jag använder plattång alldeles för ofta egentligen. men det jag dissar är ju då att plattången förstör håret så enormt,kan inte någon komma på en plattång som inte förstör håret? aja,diss på den iaf.

cocacola,jovisst det är ju så där otroligt jättegott! MEN,det förstör tänderna något förskräckligt,och det blir diss på de. och jag ska också säga att det var Anton som kom med idén att jag skulle dissa colan för att jag inte kom på något,tack(a)

och sista dissen går till vintern,den är ju bara blöt kall och sen blir den blaskig med. usch,jag vill inget annat än att ha sommar nu tack!

och om ni undrar varför jag har gjort två inlägg för att göra en hiss och en diss så är det för att det blev helt cp när dom glittriga sakerna skulle in,ah nu vet ni det :)

hiss



ja jo ni ser helt rätt,jag hissar kissies blogg. och varför hon är ju bara en ful egoist som är taskig mot allt och alla? men ändå så läser typ alla hennes blogg? och det är för att den faktiskt är intressant och rolig att läsa,hon skriver faktiskt endel kloka saker och om jag ska vara helt ärlig så tycker jag faktiskt inte att hon är så ful som alla säger. dessie och paow är ju överdrivet fjortisar som flashar och håller på med tuttarna 24/7 men sån är faktiskt inte kissie.

min andra hiss går till glassen BEN & JERRY'S för den är så in i helvetes god,har bara smakat den typ två gånger men god var den minsann iaf! (y)

detta pogram får en stor jävla fet hiss för det är så in i helvetes bra! jag sitter varenda söndagskväll och bara njuter,riktigt bra alltså! sen är ju frank ganska snygg och så med(A)

jag skiter väl i rubrikhelvetet?

Tjatja! jag är på bra humör av någon konstig anledning hehe:D jag vaknade iaf vid elva nån gång,gick och åt frukost,te gör susen när min hals inte mår som den ska(y) jag satte mig framför TVen ett tag sen in i duschen,klä på mig och nu sitter jag här. ska alldeles strax äta sen kanske fota lite eller något? aja ha en bra dag puss:)
justde! isabel gjorde en snygg bild med,tack darling=) tänkte nästan ha den som header men så blev det icke.

hehe coolt (H)

blogg ehe

När man bara har tråkigt eller inte har något att göra så finns alltid bloggen där och piggar upp en,den är mitt allt<333 haha skoja bara men det första var faktiskt sant, att blogga är alltid lika kul I promise;)

och bilden är benhård!

bloggvärde :D

nöff

bara lite bilder,och jag har lite smått tråkigt men ska snart se robinson puss:)


blä,usch

dags oh sola snart kanske? för sådär brun är inte min mage längre:(

outfit-ta

dagens outfit:
grå tröja från H&M blågrå strumpbyxor från vila och ett svart linne från H&M

kall natt fyfan!

Cha cha,hej alla söta läsare<333 nej jag hade bara det på hjärnan,heh. men iaf jag och fia bastade igår,varmt som satan och jag satt nog där inne lite för länge eftersom jag mådde illa och blev helt snurrig och när jag stod i duschen så blev allt bara suddigare och suddigare sen splattade jag huvudet i stengolvet och armbågen fick sig också en riktig smäll,men ah det har ju hänt innan så är lite van nu.. vet inte riktigt vad det beror på men kan ju vara värmen eller nått. aja,vi gick upp och kollade på film,honey. fia somnade efter kanske knappt halva filmen? och ah jag somnade också efter ett tag. vaknade vid typ två på natten och då gick fia och öppnade fönstret så resten av natten vatt SVINKALL för min del:( jag har suttit och väntat på att fia ska vakna i kanske en timme eller mer? men nu har vi ätit och jag ska väl också fixa mig snart sen vet i fan vad som händer? puss på nosen så länge:)

koalan passade in i sammanhanget

Tjahej! sitter hos fieli just nu och vi äter av våran stora godispåse som vi köpte på tokiga ture i kalmar idag,om ni ville veta alltså hih. ah,vi åkte ju som sagt in till kalmar efter skolan idag,jag köpte bara ett par strumpbyxor och fia köpte också lite grejor. näh nu ska vi se film puss på er!

naaaaaaaeeeeh

hallåjsan. jag är trött så jag kommer inte skriva så mycket.. dagen har varit bra,fökljde med fia hem efter skolan och vi somnade nästan direkt och nu ska jag kolla på sweden nånting kommer inte på vad det heter nu bara för det,men men puss.

kalmar med fruis

Hallåhej! bra humör är jag på idag minsann:D iaf,satt ju med iz i caféterian idag,det var fett kul men lite jobbigt mellanåt o: vi tog bussen fem över två till kalmar stad. det blev toan på donken dirr när vi kom fram,hehe vatt lite kissinödiga som sagt(a) sen in på gina,där hittade jag två tröjor och en halsduk,isabel hittade inget där. vi gick vidare till någon väskaffär och där hittade hon en väska som hon senare köpte(y) new yorker efter det,där hittade jag två tröjor där med & en diadem. vi åt på donken sen vidare till kompaniet men jag sket i wezc tröjan:( whatever,vi gick ut i kylan och in på H&M där hittade jag en del. vi gick in på bikbok,kollade lite och så sen kom isabel på en jättebra idé(I) VI KÖPER TVÅ JÄTTEFULA MÖSSOR,VÅGA DÅ VÅGA DÅ?!?!?!?! haha,och det gjorde vi också,lär ju lysa upp hela m-town:$ och i kassan lät det såhär,isabel viskade till mig om (sax) (sex): ska jag fråga henne om hon vill ha sex? jag: va? iz: ska jag frågade henne om hon vill ha sex? jag:aha..gör du det? vi gick där ifrån,jag: sa du verkligen om du skulle fråga henne om hon villa he sex? iz: HAHHAHAHAHA nej om jag kunde låna en sax xD VI:AHHAHAHAHAHA i typ hela baronen xD aja,vi köpte en god glass på donken sen åkte vi hem. tack för en bra dag in kalmar1 älskling1 fru1 hehe ily♥ nu är jag hemma och ska snart kolla på första avsinittet av andra avenyn,puss på denna braiga dag hejjeeee! :D

lite bilder från dagen:)

det jag köpte i kalmar,ganska nöjd med mina köp faktiskt:D

kärlek,tack & hat

mamma pappa barn - det är så det ska vara..

Nej man kan inte alltid få som man vill,och jag fick inte leva mitt liv tillsammans med min riktiga familj,dom som ska vara tillsammans,som ska skratta,le,gråta,leva ihop. jag kan inte beskylla någon för detta som har hänt,inte för att vi fem inte bor under samma tak. jag kan beskylla en varelse som inte ens kan kallas för människa,för en människa skulle inte göra någon så ont som hon gjorde. den ilska som finns inuti mig har bara vuxit och vuxit för henne,för att få någon att vilja döda en annan då måste man ha gjort något riktigt smärtsamt? jo för att ta min egna pappa ifrån mig tretton år gammal,det borde kallas mord. det har snart gått ett år,ett helt jävla år fattar du det?! du har tagit min pappa ifrån mig,hur känns det egentligen? du har vunnit,är du nöjd nu? jag det vet jag att du är,för när du kollade in i mina ögon och jag såg detdär nöjda leendet som du bara får när du vet att du har gjort något som sårar någon så djupt att du själv kan njuta av det,då är det bra va?
När jag ser mina vänner tillsammans med sina pappor,dom skrattar och har kul. visst alla pappor är pinsamma men när man inte har den tiden tillsammans med sin pappa längre så skulle man göra vad som helst för att få ett pinsamt skämt av honom. och pappa? du kunde så lätt gjort detta ogjort men du sket helt och fullt i dina tre barn,du valde henne framför oss..
Jag hoppas du lider lika mycket som jag gör..men jag vet att det inte är så,du valde henne och då är det din framtid. du kan så lätt glömma och fölåta så allting är väl som bortblåst för dig? Jag vill bara att du ska veta att jag älskar dig pappa,du gav mig liv och du lämnade mig men du finns alltid i mina tankar,i min saknad,i mitt hjärta.
Mamma,mina bröder bill och john tack för allt ni har gjort för mig och ställt upp för mig. jag älskar er för ni gör allt för mig. ni vill alltid att jag ska vara glad och må bra.  








tisdag

Tjahej. skolan var ganska lugn,vi kollade bara på film på NOn och resten har också varit ganska lugnt och så. Storasyster följde med mig hem efter skolan,vi drack o'boy för att sara inte hade druckit det på ett tag-.- sara gick vid fyra till oliver. iaf,jag älskar dig min finste. jag har hjälpt mamma oh diskat. annars har jag inte gjort så mycket mer,ska la plugga lite på spanskan nu. morgondagen blir kanon för jag och iz sitter i ceféterien(y) ha det bra puss♥

<3

jag ville bara säga tack för att ni finns & jag älskar er två♥

1

Jag kommer ge upp innan jag ens har gett det ett försök,förlåt men just nu känner jag mig så jävla svag.. jag trodde antagligen helt fel? jag sa att jag gav allt ett kanske men i mitt huvud var det ett säkert ja som nu har blivit ett sårande nej.


fail bild men jag orkar inte bry mig

sug min kuk

Tjahej! det har varit en seg och tråkig måndag. fia följde med mig hem efter skolan,vi bakade ägg och bacon sen har vi inte gjort så mycket mer,jo vi tråffade sammy också. jag hade tänkt läsa ut min bok idag men vet inte om jag har lust.. hejdå,puss.

jag just nu

..


outfit

blåa jeans gina,blå kofta vero moda,svart och rosa linne H&M sjahl åhléns

.


                                                

=)

Tjahej. fia har prcis åkt hem och nu ska jag göra min matteläxa och äta apelsin. Ikväll blire johan falk(L) hoppas alla har haft en bra dag,puss on tha noes:)

en massa onödiga frågor:)

Gör det , annars blir år 2010 ett helvete för dig.

OM DIG


Namn - lisa
Bor - M-town
Syskon - två bröder
Född - 95
Ögonfärg - grönblåbrungula?
Längd - 165 typ
Höger eller vänsterhänt - höger
Stjärntecken - vågen
Hårfärg - mörkbrun

DAGENS:
Kärlek - den underbara 4sure
Saknad - ingen särskild idag
Kläder - linne,sjhal,jeans,kofta,bh,trosor,strumpbyxor och strumpor
Mat - två mackor och O'boy
Göra sen - fieli kommer hit
Godis - inget än så länge(a) 

SVARA ÄRLIGT:

Tycker du om att plocka svamp - det gör väl alla?
Tycker du om godis? - klar som fan jag gör 
Hur många gånger i veckan äter du godis? - inte så ofta faktiskt
Äter du oftast nyttig mat? - om geggan i skolan är nyttig så visst(y)
Tycker du att du ger mycket komplimanger till andra - mja
Är du nöjd med ditt förnamn - nej
Tycker du att du själv är smart - nej
Vem är din dröm kille - namn:underbar
Vad är det sämsta hos dig - för mycket
Vad är det bästa hos dig - ja vad kan det va?
Har du bra självförtroende - det är la ganska ok:)
Hur många timmar om dagen sitter du vid datorn - för många
Du tycker om att vara med det andra könet? - ja
Känner du dina grannar - nej
Gillar du skolan - nej
Har du någon gång skolkat - ja
Spelar du något instrument - nej
Sporter/aktiviteter har du gått i? - fotboll,ridning
Har du några tatueringar - nej
Hur många gånger tittar du dig i spegeln per dag - jag brukar inte räkna precis
Tycker du om djur - ja
Vill du knulla nu - nej jag är inte så värst sugen på den fronten:)

BRUKAR DU...
Sova - ja
Ta mediciner du inte borde ta - nej
Röka - nej
Klä dig i svart - mja
Lita på folk - mjo
Drömma mardrömmar - nej
Gå i skolan - ja
Gå i kyrkan - ja
Ljuga - vita
Knulla - nej

HAR DU...

För många vänner? -nej
Någon psykisk sjukdom? - nej
Skadat någon? - på skoj och inte med flit då(a)
Färgat håret - ja
Några piercnings - öronen
Några tatueringar - nej
En dator - ja
Varit otrogen? - nej
Gjort bort dig rejält? - ja

ÄR DU...
Snäll - jag är snäll mot dom som är snälla mot mig:)
Snygg - nej
Söt - nej
Kort - nja
Klantig - ja
Bäst - nej

fielielielieli

Snart kommer sötfisen till mig och vi ska panta burkar :D pussheyyyyy

hmmmm..jag älskar henne

städning on g

Tjahej morgon eftermiddag någonting? just nu sitter jag i pyjamas och ska snart klä på mig och följa med mamma till affären. det har varit två stycken här från nybro och kollat på bojje men mammi skulle tänka lite och så. men vi hörs ikväll eller nått puss:)

jag kommer sakna dig..

förtrollad


bilden är tillägnad till just dig.

jertat ( L )

halleluja!

Tjahej. klockan är fan kvart över ett..oj vad tiden går..men aja jag har iaf vatt in ålem-town all night long:) tack för kvällen grabbar. just nu sitter jag och snackar med lollo,tack för att du finns älskling!<3 nej men jag säger väl ha en god natt damer och herrar=) puss on the julskinka!

god morgon?:$

Tjamorgon! ellen och jag har ätit frukost och kollat på let's dance<3333 snart ska jag in i duschen och bellen åker hem vid halv fyra bussen. puss

söööööv göööttt

Tjahej typ? jag är trött vill jag lova och bellen sitter brevid mig och smeker sina tår<3333
typ godnatt nu då,&jag vill ha tillbaka sommaren med iz och fi(L) OCH! jag vill se film nu men det gillar inte bellen:( pusssssssssssssssssssssssssssssssssssssss

NAMN:UNDERBAR


So sweet,so beautiful..

mammajävel

Just nu sitter jag och gör inget alls,ska väl äta snart? & jag tänker tjata lite på mamma så att bellen får sova här inatt annars blir jag sur på henne vill jag lova! men vi hörs ju alltid lite senare,puss på skinkan//bigsistah and litlesistah♥

videoinlägg


här hittar ni flera videos som jag har lagt in tidigare:)
videofy.me/lisafrick

litet snabbt inlägg!

Tjahej.
Jag har inte hunnit sitta vid datan något allas idag,så det blir mer bloggande imorgon puss på er!

glasögon hell yeah!

Och justde,jag ska kanske få glasögon på heltid snart. jag har iaf varit hos optiker och så,jag har mammas synfel-.- men det är ganska chill med glasögon ändå:D
bilder när duktiga lisa gör sina läxor innan hon ska in i duschen:)


tagga skridskor imorgon då!

Tjahej onsdag är det idag. Skolan var bra,bäst var nog idrotten. Alla jobbade som satan idag och ingen klagade eller var stimmig,det var bara lugnt och alla peppade varandra. Hehe första gången våran klass har fått höra att vi var jättebra(a) Jag kom hem för en stund sen,har bara hunnit prova mina skridskor för vi ska ju åka på isen imorgon med klassen(y) Just nu gör mammi mat så det blir att äta om ett tag sen plugga,har fan två läxor tills imorgon och ett prov och en läxa till fredag :o Hörs sen för nu ska jag se sista avsnittet av guds tre flickor,pusssss!

nallis is fotomodell

Awwwwwww,söt han är:$

guuuuudnatt

Min NObok ligger just nu i sängen och jag sitter vid datorn,oj min paus varade lite för länge är jag rädd...
nu hade jag tänk att gå och ta ett peeeeeron sen kanske plugga lite till? faktiskt lite smått pepp på skolan imorgon,fast jag vet ju varför:) nä nu för ni sova så gott,puss:*

jag är hungrig

Fy ända in i helvete vad min statistik är dålig! ville bara säga det...
Men tjahej då! skolan var fett lugn &så idag,ingen fia,ingen,melisa och heller ingen lollo:(men jojo och jag klarade oss bra själva:D jag kom precis hem och har bara hunnit letat efter min fucking tröja som är borta:@ frus fel:( vi har prov på fredag i helvetes NO så det blir att öva på det snart. bara för att jojo och jag är så bäst att komma på att om man bara kan studieuppgifterna så kan man hela provet,heheh(a) jag bloggar säkerligen lite senare. egentligen så bloggar jag ju inte för att få en massa läsare,jag bloggar mest för att det är kul och så,men det blir ju alltid lite roligare om folk tycker om min blogg också..men men. puss på skinkelinken:*

DAGENS HISS
idag hissar jag......just tisdag,den dagen är bra:)

DAGENS DISS
dissen går till att jag inte kan hitta min tröja..:(

bilden är inte fullt lika cool,men gammal är den iaf=)

12 läsare,jo tjenare!

Godnatt folket.
och hej sängen!

am i wrong?

& nu ska jag berätta en liten saga för dig.
Det var en gång en flicka och en pojke som blev kära i varandra snipp snapp slut så var sagan slut.

Nej jag skojar bara,sagan var längre än så.
För en gång var det dom två,och ingen vet hur otroligt kära dom var i varandra. Sagan slutade inte lika lyckligt som början,men som sagt kärlek varar inte för evigt,det är så sant..eller? Min kärlek till dig den kommer alltid att bestå. Jag kan ha mer fel än någonsin,men om jag har det får du rätta mig. Nej nu tänker inte jag sitta här och slita ut orden mer älskling.

måndag 4 sure

Hallelåja! efter skolan skulle jag & fia åka med bussen till alvinssons för att leta efter fias borttappade mobil men busschaufören ville inte släppa av oss där..vi tänkte gå men fias farfar kom och hämtade oss istället. vi letade men hittade den tyvärr inte..mamma kom och hämtade oss och körde in oss till mås igen,åt på parkgrillen. vi satt där ca en och en halv timme:$ thank's for the day babylove. nu ska jag väl ta och plugga lite sen typ sova? pussen på er! 
hmmm...jag tänker på dig iallafall du underbara,fina,söta,bästa habalabala... 

DAGENS OUTFIT
vitt linne med spets från MQ,svart tjockkofta från bikbok,sjhal från åhléns och blåa jeans från gina tricot(y)

en bild så ni får se linnet med

godnatt gott folk

Nähe,vad säger man nu? godnatt och jag ska plugga fast nä...:(
alla taggar skolan imorgon då,h3h3 puss på skinkan!

& såhär ser bulan ut när hon är ute och handlar med mig och lollobaby.

hur vill ni ha det?

Okej,ni får ett dygn på er att börja kommentera,kolla osv och om det inte fixar sig så lägger jag ner bloggen imorgon kväll.

hunden

hmmmmm....nu ska jag gå ut med min hund inte fullt lika kul:(
puss så länge:*

?!

VAD I HELVETE HAR HÄNT?!?!?!?!?!
statistiken har gått neråt som bara den,varför då?:(
börja läsa igen:@!!!!!!!!!

då :D

nu:(

outfit

DAGENS OUTFIF
brun t-shirt från vero moda,vanliga svarta mjukisbyxor,svart linne från H&M och lägg märke till att mina strumper är ganska söta?:$ olika färger &så,det är gulligt! 

robinson is the shiet(L)

ROBINSON ÄR BÄST SÅ ALLA VET DET(L)(L)(L)(L)(L)(L)(L)(L)(L)(L)(L)

godmorgon typ 20 läsare?:(

Tjahej som alltid,börjar inte det bli lite tråkigt? äh whatever. jag ställde klockan på halv nio för att jag skulle gå till kyrkan med emmsi men jag vatt så trött så vi sket i det:$ jag har iaf gått upp nu typ tolv och ska äta frukost sen in i duschen,fixa mig också sen är det verkligen dags att städa mitt rum. jag gör det en gång i veckan men vafan det blir stökigt så fort och det ligger kläder typ överallt o: vet inte om bellen kommer till mig lite senare,får se men vi hörs sen då:) puss på skinkan som storasyster säger:*

över 1 år sedan

Du får mig att må bra,du får mig att le,du gör mig lycklig helt enkelt.
det står skrivet i pannan på dig att du är min.
vart hittar vi problemet?
jo,jag vet men vill inte förstå att det är sant..

dinner at mosters home

hejsan några få läsare.. jag kom hem för ca en kvart sen,har varit hos min moster och ätit lite gott och kollat på en film. ska inte gå och lägga mig snart men nån gång.. jag vill låna min brors dator för att cama med saxiga sara men han sover..-.- inte fullt lika bra,men aja puss på er :D
bara för att han är min söthund:*

brors hund btw.

ÄSCH

Hejhallå! jag har blivit beroende av the hills så har kollat på det typ hela dagen. får se när jag ska leka med bellen och iz men det blir väl nån gång eller inte alls? äsch en dålig dag hare varit iaf. nu ska jag gå och äta hejdå,puss.

DAGENS OUTFIT
svart linne från H&M vit tunika/lång tröja från vet i fan,ett svart skärp i midjan från IT och blåa jeans från bikbok

kläder

Det jag vill köpa när jag åker in till kalmar nästa gång men ledsen min då:(
inte så färgglatt som jag hade tänkt mig men ändå.. och så en liten fråga,vem åker in med mig till kalmar när bb kommer?:D

hmmmmm....tråkigt? nä! jo så är det

Nu när skolan har börjat så lär ju min statestik gå neråt så därför tänker jag lyda någons råd att lägga ut massa bilder på mig,fast jag gör det mest för att jag har så grymt tråkigt en fredagkväll.
lägg märke till att många bilder är fett gamla & typ alla är sånna här failbilder som man egentligen inte lägger ut men det gör jag nu ändå för jag är fett random.

skolan har börjat buhuhu

Haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaå.
& det var första dagen i skolan idag och det suger,alltså skolan inte jag.. annars vare väl kul som vanligt att träffa alla osv.  fia följde med mig hem efter skolan. VI BAKADE PANKAKOR:D sen följde jag henne till june guld för hon skulle köpa en percing..stavningeN. &så är jag ju STÖRD med. för nu vet jag inte vad jag ska göra ikväll förutom att kolla på let's dance,det är grymt B-)

DAGENS PLUS I KANTEN+
detta har varit en bekväm i läget dag och sånna finns det inte många av så lots of love på det( L )

DAGENS MINUS I HÖRNET-
att skolan har börjat..

fett med kallat ute

Det må vara kallt ute säger jag väl.
nähe men det är skola imorgon så jag ska väl dra mig till duschen strax och sen dyka ner i varma sängen(y)
bara för att min familj är så taskig och inte låter mig se glee...... 
& sen smsar man lisa mycket nu när hon har gratissms mja=)
0738300774<--- that's my number sowetnowsar h3h3

vet att det är samma bild som på bdb men kalla mig tråkig då:(

min morfar (H)

På julafton

john sätter på sig mammas glasögon
morfar: du ser ju ut som hon på vädret :D
moster anita: hmm..du ser ju inget på långt håll?
morfar:...

alla: hhahaha

jag: dåååliiiiiii

öhmm..jag har väl bara lite tråkigt

alla svarar,vad vill ni läsa på min blogg?!

Seriöst talat nu, vad vill ni egenligen läsa på en blogg?
ibland vet man ju inte alls vad man sa skriva så nu har ni chansen att tycka till om hur ni vill att en bra blogg ska se ut!
mode? saker? bara livet? kännslor?
vad som helst,VAD VILL NI LÄSA?!

rubrik

Tjohej! idag vaknade jag minsann tidigt,klockan halv tolv faktiskt:$ jag gick upp och åt fukost och gjorde mig i ordning lite. nu har jag mest suttit och kollt på tv,skulle egentligen varit med iz idag men hon kunde inte:( aja skola imorgon och jag är inte taggad(n) nu ska jag bara fixa en sak åt sara sen vet jag inte vad som händer men vi  hörs lite senare,puss och kram!

bara för att mitt hår vatt jättelångt där..://///

..

I wanna love you
so boy if you want to
we can run away
baby we can run away
away

bara tomma ord

När allting känns så jävla hopplöst,då finns det ingen i hela jävla världen som kan göra det bra igen..förutom du.

svar till nilla :D

nilla om svar på "fin hy frågan"
är nästan allt köpt på apoteket :) ?

svar: nej,servetterna är typ köpta på H&M och det där pure är också köpt där sen resten är nog apoteket tror jag:)

& nu ska jag kolla film så jag bloggar nog inte mer ikväll,puss på er alla och ha ett fortsatt bra lov!

bilden är snepe men det skiter jag i =)

svar på "fin hy frågan"


dethär är servetter som man tar bort sminket med först

använder jag inte servetterna så använder jag istället detta skumm och tar bort sminket med

& får jag inte bort all mascara med servetterna eller skummet så tar jag bort det med detta som är mycket bra att ta bort mascara med och det svider inte i ögonen heller

dethär är som en ansiktsmask som gör att man får mycket mjuk och len hy och den tar även bort smuts och orenheter i hyn,riktigt bra!

till sist använder jag denna krämen och den gör så att man får ännu mjukare & lenare hy

svar på frågestunden!

hur fan får du din hy så fin?

svar: jag tycker själv inte att jag har så speciellt fin hy men ska lägga in lite bilder på vad jag använder mig av i nästa inlägg men som sagt så tycker jag inte att min hy är så fin förutom att jag är ganska så len och har inte så torr hy.

vad väger du smala flicka?

svar: jag har faktiskt ingen aning om hur mycket jag väger men smal är jag dock inte:)

Postat av: fru :D:D:D:D:D

erkänn att din fru är bäst då ?:D

svar: ja jag erkänner, min knäppa fru är bäst:D

Postat av: sabina :*

i vilket program gjorde du din header ? ;)

svar: det är inget pogram jag har bara en mycket snäll kompis vid namn isabel som gör min/mina header:)
kolla gärna hennes blogg med,den är mycket fin! http://iisabelfleetwood.blogg.se/

hur blir du så söt på bilder!?:O:D

+ du är ju alltid söt :P

svar: haha,den roligaste frågan & jag är inte söt:)
flickan som har ställt denna fråga heter mathilda och hon är mycket sötare!

vaknade nyss:o

Tjalol alla glada läsare:)! just nu ligger jag i min säng och ska snart se guds tre flickor. jessica och jag var vakna till ca fem på natten vilket gav resultatet att jag sov tills halv tre..ojda. tack iaf för en lyckad dag/kväll & natt jag älskar dig jessi=) och jag hade tänkt att svara på alla frågor på fågestunden nån gång ikväll så var uppmärksamma på bloggen då,hörs senare puss!

nu kommer det säkert komma en massa gamla bilder som jag har på min bärbara dator,men hoppas ni gillar det:*

pust...

MEN VILKEN TUR ATT ALLA KOMMENTERAR MIN BLOGG SÅDÄR JÄTTEOFTA,näh....
hmmm..varför detta utbrott kan dock tänkas men jag är just nu mycket sårad över min frågestund som inte gick som väntat..

MIN BÄRBARA DATOR FUNKAR:D :D :D

Tjalol och jag är superglad för jag har fått igång min bärbara dator med internet och allt så bloggar från den just nu faktiskt :D jessica och jag har gått hela vägen till statoil och tillbaka i snövädret,kallt som fan mjaoooo! vi har även varit och ätit pizza. nu ska vi se våran skräckis så hörs kanske lite senare,puss och kram:*
här kan ni få en fett gammal bild från denna datorn med:)

frågestund

Här kommer en ny frågestund!
fråga nästan vad ni vill och sen kommer jag besvara era frågor:)

trött

hej och dagen är seg. snart kommer hessica till mig och hoppas att hon piggar upp mig. vet inte vad vi ska hitta på men blir väl film eller nått. puss så länge & vi hörs senare:*

dagens outfit,går tjocktröja fån H&M brunt linne fån gina och blåa jeansleggings också från gina

statistiksrekord

och jag har slagit rekord i statistiken :D :D :D

lisas hår har vuxit:D :D :D?!

Erkänn att mitt hår har vuxit en del på ganska kort tid?:D
kort

lite längre?

chokladdag

hejsan hallå! jojo har varit här hela dagen eller ah sen jag vakna:$ vi kollade lite på tv och spelade något stapeltorn,jojo vann hehe:) vi kollade även på guds tre flickor. jojo åkte hem för en stund sen och snart ska väl jag gå och göra något annat istället för att sitta här och glo. jessi kommer hit imorgon btw,det är great! ni får ha det så jätte bra puss:*

DAGENS HISS
guds tre flickor,det pogrammet är fan bäst!

DAGENS DISS
att jag vaknade så in i helvetes sent idag..

mjukis outfit

dagens outfit är mjukisbyxor,ett grått linne fån H&M och en blå tröja från vero moda

duschen dirr

Haååååååå.
jag har sovit ca 13 timmar inatt och det känns inte fullt lika bra men nu blire bara slänga sig i duschen för jojo skre bli hela dagen för mig. och jag kommer troligtvis blogga snart igen så sakna mig inte för mycket(L) pusssss

dagens outfit (oseriös)

DAGENS OUTFIT DÅ :D

vinterbilder med syster

heysan. har ju som sagt varit hos sara hela dagen,och det har varit guttans. som jag sa i förra inlägger så sjöng vi ss och filip och marcus kom till oss. marcus och jag spelade iag plockepinn det är great:D sara och jag var ute och tog lite kort och dom kommer också att läggas ut. tack för dagen älskling och grabbar,ily all. nu får jag inte sitta vid datorn mer för mamma för jag har rasslat den i några veckor nu:$ puss och vi syns imorgon :*
marcus,sara & filip inomhus

storasyster&lillasyster ute

lille söta fille

hos sara

Tjo! vaknade vid kvart över nio idag för jag skulle gå till kyrkan inte lika kul men men. åkte till sara efter kyrkan. vi har sjungit singstar och haft allmänt kul tillsammans:) nu är filip och marcus här och vi vet inte vad vi ska hitta på..:/ syns senare alla gullungar puss:*

finaste storasyster
kolla hennes blogg wft!
http://ssarazoric.blogg.se/

fail header

haha,bytte bara header lite snabbt och det blev fucking fail men det får va så tills imorgon iaf för nu ska jag sova pusstja :)

hiblihi

förlåt om jag bara har lagt ut ett inlägg idag men ska blie ändring på det luuuuuuuvar:(
gammal bild btw:* 

jag hade fel

Du finns alltid där när jag är svag
När natten blir till dag
Vågar ställa frågor som ger svar
Inget att dölja
Du är den enda
Och jag förstår nu
Ensam är jag ingenting

Vem
Vem ger mig svar
När jag är rädd och ensam kvar
När det är kallt
Och när jag saknar dig som mest
Kan ingen få mig att förstå
Vem ger mig mod
Att lämna sorgen från igår
Lämnar du mig
Kommer jag aldrig hitta rätt
Så lova mig
Att stanna kvar

Om vi bara visste vilken väg
Så lätt att gå vilse
Det är så många känslor längs vår färd
Vi kämpar, vi sviker
Vi är starka
När vi är tillsammans

Men ensam är jag ingenting

För när mörkret smyger närmare
Är jag rädd för att förstå
Att den dagen jag förlorar dig
Finns det ingen som hör på

ha det bra heye

Hej. & jag har inte suttit vid datorn på hela dagen så har inte uppdaterat nått. va vaken till fem på morgonen så gick inte upp förens två idag hehe. duschade lite snabbt sen åkte hela familjen till mormor & morfar,åt där. kom hem typ nyss och vet inte vad som händer ikväll? hejdå mitt liv säger jag..

älskifru:D


såhär kul hade vi i camen igår innan fia och lina kom:D

nolifer

Detta är min kväll dåva,först film med fruktsallad sen datan :D


coca-cola

fruktsallad är gott ellerhur bellen?:D

min kväll är räddad:*

bild 1

bild 2

bild 3

bild 4

bild 5

bild 6

bild 7 och där vatt de fullt

h3h3 jag har inget liv hejdå

socialitet?!

Dom som vill hjälpa mig i mitt liv just nu ska vara sociala på msn,akei? :D
[email protected]

b3st

Nyår var bäst punkt slut.
tack till alla.

lite bilder då

golen var hon

fia med nappflaskan i högsta hugg

draogen redan innan?

darogen redan innan hon mä då?

cooliz

fieli

igen fia :D

wrrrrrrrom åker den åt fel håll när den får eld i baken

poff bam bom,så säger dom

fia in the morning

iz in the morning
RSS 2.0