Sista

Hej. Förra veckan var bra, sista också. Jag har lärt mig mycket och jag hoppas de är nöjda med mig. Det jag fick göra var ju ungeför samma saker som jag skrev i inlägget innan. Jag fick vika servetter, duka på borden, plocka bort disk. Jag ställde fram frukosten och fyllde på nytt när det behövdes, skära upp, hälla upp och sådär. Jag tyckte om att jobba i frukosten iaf, trevlig personal och ah ett bra jobb liksom. hej!

Positivt

Jaha då var jag visst sen igen med att skriva om mina dagar på scandic. Jag har iaf haft himla kuL både torsdag och fredag. Fredag var nog lite bättre eftersom det var mycket gäster och lite stressigt, det är alltid mycket roligare att ha något att göra och ha lite press på sig än att stå och stampa och vänta. Jag har fått duka på alla borden, vika servetter, fylla på mat och dricka. Full rulle alltså. Sen är dom så Goa och trevliga med, det gör så mycket och man känner att man trivs och är välkommen. Tack för mig hej! 

Frukost

Hejhej. Förlåt till min lärare att jag är sen med detta inlägg men här kommer det! Jag kan inte skriva så mycket om torsdagen eftersom jag inte var på Scandic då, min mobil la nämligen av under natten så jag försov mig några timmar. Så kan det gå! Men i fredags var jag på jobbet. Vi har bytt nu så jag gick från städ till frukost och började 05.30 :o lite väl tidigt men det är bara upp och hoppa. Jag tyckte helt klart att det var roligare att jobba i frukosten än i städet men nackdelen med frukost är att det är mycket dötid och inte jättemycket att göra hela tiden om det inte är mycket gäster. Det jag fick göra var att, skära upp tomater,meloner, ananas osv. Jag plockade bort tallrikar och annat från borden och gick med det till disken, jag fick också torka rent i det rummet där de har alla torrvaror. Jag trivs helt enkelt. Tack för mig, vi hörs!
RSS 2.0