flickorna är sötast<3

Det är kul att folk fortfarande har hoppet vid liv! alltså om jag skulle göra ett litet inlägg nån gång haha :D
min dator fungerar fortfarande inte så det är min brors jag sitter vid,fortfarande.. men det går ju det med som sagt:) jag har ingen mobil för den delsen heller,eller jo jag har en men inget batteri för det ligger hemma hos carro någonstans och hon kan inte hitta det:( matilda slängde den i golvet så betteriet åkte ut,fy på na:@ hehe,men annars äre bra med mig allt är som vanligt tråkigt men så är det. nu har jag en massa pluggande famför mig som inte är så frestande men det måste göras så hejdå puss! =)

jag har gjort bort mig,heidå:)

Nu har jag riktigt förstört det,jag trodde vi skulle bli som när vi var små men allting blev bara så fel..
jag har mig själv att tacka,Emmlin<3

nejmen ni behöver ju inte kommentera om ni inte vill. tack var god ja nu har jag en lång rubrik med,kul va? jag vet att ni tycker det

det räckte väl med överskriften? =D okej.....en bild med då

kan du sluta vara så underbar nu direkt?

it kills me to always walk around and know that I am so much worse than you, to know that I will never win the battle because you are so incredibly wonderful and deserves so fucking best. but it is not me .. no, I can just be who I am and it's probably not for you anymore? you have become that dream guy with that smile that no one else has, that one who most girls just become so incredibly loved in. I had my chance, and that time is something I will never forget.

Vill ni ha mig tillbaka? :)

Heheh,min dator är kaputttttt oscar är full,mitt hår är fett krullrull och iz och samsammmmmm är coola hos mig yeyeyey! nejmen jag börjar väl blogga när min dator fungerar igen för just nu sitter jag på min brors dator,alltså om ni vill ha mig tillbaka? va va va? puss:D












vi bjuder på bilden hejdå

Hejhallå. jag vet att jag inte har bloggat idag,för det första har jag inte haft tid,fia har varit här och vi har ändrat om i mitt rum och lite sen har jag varit på kalas också,den andra andledningen är att jag ska sluta blogga från och med nu:) det tar för mycket tid och är inte så kul när man typ bara har 35 läsare per dag så nu ska jag bara blogga om jag har tid någon gång eller om jag har lust. tack för mig hej!:)

typ tre år gammal bild haha =)
RSS 2.0