Nationella prov typ 24/7

Hallåw! Ganska chill dag har det varit, två muntliga np som gick bra. Nu sitter jag och kollar på rederiet, bara två säsonger kvar nu hihi. Jag tänkte dra till gymmet om en liten stund. Hu vad skönt det är att det är fredag imorgon, då blire att åka till mås men vet dock inte vad jag ska hitta på i helgen:) hörs!

God morgon!

Hejsan vad jag är trött idag.. Är superförkyld och jättehes, och så ska vi ha två muntliga np idag fett nice... Aja skönt att få det gjort bara. Hörs senare tror jag, kram

Happy ever after

Hejhej! Nu var det ett tag sedan jag skrev, men nu till skillnad från andra gånger så har jag en anledning. Jag har inte haft lust att blogga pga att jag inte har mått så jättebra.. Jag har varit borta ett par dagar från skolan för att åka hem och vara med min familj och vänner i Mönsterås. Idag är jag iaf i skolan, just nu faktisk. Det har varit en helt okej skoldag förutom att jag kom till skolan på morgonen och såg ut som om någon hade slagit mig i ansiktet. Slutar om 20 min, tror det blir gymmet direkt efter. Ha en bra dag. En sak till bara, mina närmaste betyder otroligt mycket för mig och jag ska ta vara på tiden nu mer än aldrig förr! Några bilder från helgen bara, justde! Jag var i vetlanda med bror och hans gäng, på Cruise ashärligt.

Första maj

Hejhej! Vilken underbar dag det är idag då, vädret är ju kanon. Skolan har bara varit chill, kom hem för en timme sen ungefär. Jag har bara suttit ute i solen och lyssnat på musik sen jag kom hem, jättehärligt. Snart ska jag sticka och träna, herrå!

Första maj

Hejsanhejsan! Gårdagen var bara fin. Vi åkte till jimmy runt sextiden där det var en himla massa människor men bara trevligt som sagt. Har inte så mycket mer att säga om gårdagen, idag är jag i alla fall jättetrött och seg. Lite jobbigt kommer det att bli att åka två timmars buss till Västervik idag menmen. En väldigt bra Valborg, kram!

RSS 2.0